reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kąciki maluszków/wystrój naszego mieszkania - rady porady

rozumiem w takim razie irytacje. z naszym nie bylo takich problemow. a co do szyn to powinny miec mozliwosc przykrecania w obie strony wlasnie ze wzgledu na rysunek bo przeciez kazdy ustawia lozeczko inaczej.

reklama
rozumiem w takim razie irytacje. z naszym nie bylo takich problemow. a co do szyn to powinny miec mozliwosc przykrecania w obie strony wlasnie ze wzgledu na rysunek bo przeciez kazdy ustawia lozeczko inaczej.

Dokładnie :) Dlatego mówię co ja się nawkurzałam z tym rysunkiem, w końcu kupiłam z nim po to żeby tego misia było widać ;) Najważniejsze, że już jest ok i oczywiście dało się to zrobić, choć bez wiertarki i wielu dodatkowych kwadransów się nie obeszło :(

corino "mam pytanie do dziewczyn, które zakupiły komodę z przewijakiem z klupś-ia (safari bądz inną)
Chodzi o montaż przewijaka. "

My mieliśmy ten sam problem. Mąż poluzował śruby dłuższych, bocznych elementów, nałożył przewijak na komodę i dopiero wtedy skręcił, zrezygnowaliśmy z kołka. Mam nadzieję, że w miarę zrozumiale napisałam:sorry2:

Ostatnia edycja:
.....to ja dorzucę swoje dwa grosze do łóżeczka drewexu (Justyna z szufladą)- też mieliśmy niezłą zagadkę jeśli chodzi o wysuwanie szuflady: nasz model łóżeczka ma wyjmowane szczebelki, i szyny do szuflady założone są w ten sposób, że wyjmowane szczebelki muszą być................. od strony ściany!:nerd: Co jest- wiadomo- totalnym bezsensem. Narazie nam to nie przeszkadza, szczebelki są przy ścianie, szuflada się wysuwa, ale pewnie jak junior podrośnie, trzeba będzie zmieniać kierunek tych prowadnic.... Aaaa, hitowe jest też to, że pokrywa szuflady niby ma sprytne uchywty-dziurki, żeby łatwiej było ją odsuwać, ale......... nie z tej strony co trzeba, czyli nie przy brzegu szuflady, ale na drugim końcu i z tym to już nic nie zrobimy. Jakiś geniusz projektuje te łóżeczka!

.....to ja dorzucę swoje dwa grosze do łóżeczka drewexu (Justyna z szufladą)- też mieliśmy niezłą zagadkę jeśli chodzi o wysuwanie szuflady: nasz model łóżeczka ma wyjmowane szczebelki, i szyny do szuflady założone są w ten sposób, że wyjmowane szczebelki muszą być................. od strony ściany!:nerd: Co jest- wiadomo- totalnym bezsensem. Narazie nam to nie przeszkadza, szczebelki są przy ścianie, szuflada się wysuwa, ale pewnie jak junior podrośnie, trzeba będzie zmieniać kierunek tych prowadnic.... Aaaa, hitowe jest też to, że pokrywa szuflady niby ma sprytne uchywty-dziurki, żeby łatwiej było ją odsuwać, ale......... nie z tej strony co trzeba, czyli nie przy brzegu szuflady, ale na drugim końcu i z tym to już nic nie zrobimy. Jakiś geniusz projektuje te łóżeczka!

eeee ja chyba czegos nie kumam... wyjmowane szczebelki sa dwa i sa one z tego dluzszego boku? jesli tak to przeciez mozna po prostu boki zamienic miejscami. a co do szuflady to jej przod jest z tej wyzszej strony a pokrywa powinna byc zalozona dziurkami do przodu i odsuwac sie do tylu.

....z tą zamianą boków, to celna uwaga,żebyś widziała minę mojego męża, bezcenna!:-D
Natomiast jeśli chodzi o szufladę, to teraz jej przód wypada z niższej strony- ale to chyba dlatego, ze źle skręcił te boki, tak????No cóż, zwracam honor Panu z drewexu, będę miała dożywotni ubaw z męża;-)

zlozcie tak zeby wyjmowane szczebelki byly z przodu, szuflada wysuwala sie wyzsza czescia do przodu a pokrywe naloz tymi otworkami do wyzszej czesci. wtedy jak wysuwasz szuflade to pokrywe odsuwasz do tylu - taki jest zamysl producenta ;P

Ach Ci małżowie!! Jak mój zaczął kiedyś normalną komodę skręcać to skończyło się na tym, że w koncu to ja ją skręciłam :p

reklama
Do góry