reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kącik żywieniowy-nowe smaczki dla maluszka

A ja musze sie pochwalic ze Kinga dzisiaj slicznie zjadla mi caly jogurt bananowy z ryzem. Wprawdzie kaszki rano mniej niz zwykle i prawie wogole obiadku jak zwykle, ale za to deserek super :tak:
Tutaj maja taka fajna serie 100% ekologiczna i niektore produkty sa dosyc ciekawe:
Baby Brekkie - Ella's Kitchen

reklama
Angie to super że Kingisua deserek zjadła z wielkim apetytem :tak:

ja też jestem zadowolona Liwia zjadła dziś pół dużego słoiczka rybki z warzywami i deserek jabłuszko z nektarynką, deserek sama robiłam z małego jabłuszka całego i 1 małej nektarynki zjadła prawie wszystko:tak:

Dziś Kornelkowi dałam pierwszy raz owsiankę taka po 9 mieś tak zachwalana przez koleżanki i rzeczywiście otwierał buzie jak nigdy przy kaszce zozaczymy jak jutro będzie jadł -dziś rewelacyjnie bo dziś zjadł cały wielki talerz!!!!spróbujcie może wasze dzieciaki tez zasmakują ta owsianka jest z BObovity!!

alma26 kochana, a dajesz Kornelkowi samą kaszkę czy z owocami mieszasz? Ja Ewie ścieram jakieś owocki i dokładam do kaszy. Wcina chętnie, a sama kaszka jej nie podchodziła. A ta bobovity to słodzona jest?

martus.ja daję sama nigdy nie próbowałam z owocami wiec Korni nie ma porównania a owoce daje same w deserku. na pewno jest słodzona a która kaszka nie jest??? Ja cukrem sie nie przejmuję sama nie dosładzam tylko to co producenci sypią!!

alma kaszki Holle nie są słodzone i nie zawierają zadnych dodatkowych składników. Jest to czysta kaszka. Ja tylko takie podaję.

angie to gratulacje dla Kingusi! Pewnie już coraz bardziej się rozkreci z jedzonkiem:tak:

Jeśli chodzi o wodę to ja podaję Mama i ja i nigdy jej nie gotowałam.

też podaję kaszki Holle to niemiecka firma, kaszki można dostać w sklepach z eko żywnością. Bardzo łatwo się je przygotowuje i są całkiem smaczne. W sumie nie mam porównania, bo znajomi mi te polecili, więc od początku je podawałam, ale myślę, że są dość wydajne i dobre.
alma26 jak odwiedzimy Was to zobaczymy czy Korniemu też posmakują;-)

a Kinga zjada mi tylko Sinlac, kiedys probowalam innych kaszek i nie chciala, teraz skonczyl mi sie sinlac a nowy dopiero idzie do mnie poczta i dalam jej Holle i nic z tego nie bylo, nie zje i koniec, skonczylo sie na butelce :-(

reklama
Moj tez uwielbia owsianke i mnie tez najbardzej smakuje az mi przykro jak wszystko zjada i nic mamusi nie zostawia:-D

owocki najlepsze ze słoiczka moich nie lubi za bardzo ale podstepem troche mu wcisne..

Do góry