stopi69 smółka była i przez jakiś miesiąc robiła kupę ale raz dziennie albo co dwa, potem było już tylko gorzej i tak do dziś.Wiesz ja mam taką teorie, że rozregulowałam dziecku brzuszek tymi wszelkimi specyfikami mającymi jej pomóc, kiedy załatwiała się raz na dwa dni myśłałam, że to problem i pędem do lekarza, a ten zamiast mnie uspokoić przepisywał co i rusz nowe leki, a wystarczyło powiedzieć, że to jeszcze nie powód do paniki i zalecić np.jakiś domowy sposób.Może się mylę ale coś w tym chyba jest, że dziecko nie może zrobić kupy bez wspomagaczy.Dlatego wszelkim lekarstwom mówię stanowcze"nie".Magluję ten temat przy każdej nadarzającej sie okazji i już mnie to męczy dobrze, że jest to forum, bo tu przynajmniej nikt mnie nie wysmieje, szkoda tylko, że nasze Maluszki się męczą.Pozdrawiam Was, nadal życzę pełnego pampera i do napisania.:-)
P.S. a czy problem z kupą Twojej córci może mieć związek z chorą nerka?Bo tak mi teraz do głowy przyszło.....
P.S. a czy problem z kupą Twojej córci może mieć związek z chorą nerka?Bo tak mi teraz do głowy przyszło.....