gabiaz
Fanka BB :)
Dziewczyny jak mierzycie w pupce temperaturę to trzeba odjąć 0,5 stopnia i wtedy jest bardziej prawdopodobna temperatura organizmu. Ja mierzę raz w pupce a raz pod pachą, chociaż moja córka niezbyt lubi termometr pod paszką:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny a ja mam pytanko
Mój Jasiek nie chce mi spać w nocy ... znaczy no może tak... Kąpie go ok.20 potem karmie przy czym on zasypia i odkładam go do łóżeczka ( czasami nie zaśnie przy jedzeniu ale to zasypia sam po jakimś czasie w łóżeczku) ale mój problem polega na tym że on się budzi co chwile. Budzi się ok. 24 wtedy daje mu butle przy czym on w połowie zasypia i za 1h znowu się budzi bo dalej jest głodny. Jak dam mu smoka zamiast mleka to zaczyna płakac i się rozbudza a usypiania go ponownie trwa nawet do 2h. I tak wygląda całą noc. Wypija ok. 200ml mleka przez całą noc ale budzi się do tego co 1h ... ;/ Ja już nie mam siły. Poprostu w dzień to śpie na stojąco... Może mi coś poradzicie??![]()