vercik_86
Fanka BB :)
adudz w aptekach jest dostepny roztwor fizjologiczny wody morskiej "Marimer". W sprayu lub w ampulkach. Rozpuszcza katar i go wyplukuje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niuta ja jem tylko w ukryciu bo przy Mari juz sie nie da, patrzy swoimi slepkami ze az mi jej szkodaWitam!
W ostatnich dniach Maks znowu nam coś pokazał , a mianowicie jak jemy to się tak trzęsie ,żeby mu dać ,że nie mam sumienia przy niemu jeść,!
A dzisiaj byliśmy u fotografa zrobić zdjęcie do paszportu, jak wiadomo , ważne jest ,zęby sie nie uśmiechać i tak siedzieliśmy tam , aż mały postanowił być poważny!
Niuta ja jem tylko w ukryciu bo przy Mari juz sie nie da, patrzy swoimi slepkami ze az mi jej szkoda
A zdjecie do paszportu sama robilambo jak tylko wyciagam aparat to mala zastyga wiec nie bylo problemow z poprawna minka:-)
ale moja tesciowa powiedziala ze cytuje "Marissa ma duzy leb na tym zdjeciu i wogole jakos grubo wyglada" i przy tym jeszcze sie usmiala...no myslalam ze udusze babe przez skypa!
potem stwierdzila ze tylko zartowala ale jak mozna tak powiedziec o wnuczce, co za malpa! ahhh moje zyczenie noworoczne to zeby tesciowce przybylo ze dwadziescia kilo! a niech ma za kare! a ze lubi zrec to niech tyje pipa jedna...ah ale sie wkurzylam