reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jestem już na świecie

Kalimko witaj z synusiem po przerwie.Miło czytać takie posty a nami no cóż rządzą hormony ciążowe więc sama wiesz jak to jest..... ;)

reklama
kalinko bardzo fajnie się czyta takie posty... :laugh: są takie pocieszające, że mimo to, iż przychodzi na świat mały człowieczek to tak naprawdę nie musi to wcale oznaczać, ze wszystkiego musimy się wyrzec, chociaż staje się bardzo ważną częścią naszego życia :) (no i o to chodzi...)  ;) pozdrowienia dla całej Twojej rodzinki... :)

kalinko - podziwiam jestes taka pracowita.. ja na razie jeszcze nie w pelni sił ale tez zaczyna mnie rozpierać.. Jowitka na razie spi swietnie np. dzis spała 5 godz od 23.00 potem przerwa na karmienie nawet się tak bardzo nie wydzierała tylko grzecznie zjadła i dalej spanko 3,5 godz. nie wiem czy tak bedzie do końca ale na razie jest baaardzo grzeczna.:) a my przeprowadzamy sie we wtorek do swojego mieszkanka to tez się mi zacznie sajgon.. choc nie taki jak Tobie :) ja bedę mieć na razie jedno dziecko w domu..

Jejku, nie zaglądałam przez tydzień, a tu tyle nowych dzieciaczków :D
Ogromne gratulacje dla wszystkich mam.
Klementynka, Agak, cammi, mia - ale ja Wam zazdroszczę :)

Kalinko super się czyta takie optymistyczne posty. Ja właśnie tego baby bluesa się boję, ale po Twoim uśmiechniętym opisie już mniej :)

Kalinko - chylę czoła! Ja jestem kompletnie niezorganizowana wciąż. Ale pracuję nad tym, pracuję :)

Wszystkim rozdwojonym - gratulacje, a tym 2w1 - morza cierpliwości, wiem z doświadczenia, ze ciąża kiedyś się MUSI skończyć ;D

Klementynko pocieszasz nas bo sama dobrze wiesz że przy końcówce już chcemy być rozdwojone a tu nic.Dzięki za pocieszenie.

reklama
Do góry