reklama
kalinko bardzo fajnie się czyta takie posty... :laugh: są takie pocieszające, że mimo to, iż przychodzi na świat mały człowieczek to tak naprawdę nie musi to wcale oznaczać, ze wszystkiego musimy się wyrzec, chociaż staje się bardzo ważną częścią naszego życia (no i o to chodzi...) pozdrowienia dla całej Twojej rodzinki...
kalinko - podziwiam jestes taka pracowita.. ja na razie jeszcze nie w pelni sił ale tez zaczyna mnie rozpierać.. Jowitka na razie spi swietnie np. dzis spała 5 godz od 23.00 potem przerwa na karmienie nawet się tak bardzo nie wydzierała tylko grzecznie zjadła i dalej spanko 3,5 godz. nie wiem czy tak bedzie do końca ale na razie jest baaardzo grzeczna. a my przeprowadzamy sie we wtorek do swojego mieszkanka to tez się mi zacznie sajgon.. choc nie taki jak Tobie ja bedę mieć na razie jedno dziecko w domu..
empolan
listopad '05 wrzesień '09
Jejku, nie zaglądałam przez tydzień, a tu tyle nowych dzieciaczków
Ogromne gratulacje dla wszystkich mam.
Klementynka, Agak, cammi, mia - ale ja Wam zazdroszczę
Kalinko super się czyta takie optymistyczne posty. Ja właśnie tego baby bluesa się boję, ale po Twoim uśmiechniętym opisie już mniej
Ogromne gratulacje dla wszystkich mam.
Klementynka, Agak, cammi, mia - ale ja Wam zazdroszczę
Kalinko super się czyta takie optymistyczne posty. Ja właśnie tego baby bluesa się boję, ale po Twoim uśmiechniętym opisie już mniej
klementynka
Fanka BB :)
Kalinko - chylę czoła! Ja jestem kompletnie niezorganizowana wciąż. Ale pracuję nad tym, pracuję
Wszystkim rozdwojonym - gratulacje, a tym 2w1 - morza cierpliwości, wiem z doświadczenia, ze ciąża kiedyś się MUSI skończyć ;D
Wszystkim rozdwojonym - gratulacje, a tym 2w1 - morza cierpliwości, wiem z doświadczenia, ze ciąża kiedyś się MUSI skończyć ;D
reklama