reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jestem już na świecie

Mam chwilę czasu..wysyłam wam usmiech maluszka. Dla takiego uśmiechu wszystko sie wytrzyma. :laugh:
90wa.jpg

reklama
klementynka pisze:
Wszystkim rozdwojonym - gratulacje, a tym 2w1 - morza cierpliwości, wiem z doświadczenia, ze ciąża kiedyś się MUSI skończyć ;D
A nie już brak cierpliwości, wszystko mnie boli, mały wyłaź!! :mad:

Kalinko wyrośnie z niego przystojny facet, za tym uśmiechem panny będą szaleć. :laugh:

Kalinko ślicznie się uśmiecha Twój Jonatanek, zaraz mojej małej naopowiadam jacy przystojni faceci się teraz rodzą, to od razu wyjdzie!!!

Meldujemy że z małą Zuzią dotarłyśmy wczoraj do domku. Zuzia urodziła sie 4.11. o 17.05 wazyła 3000g i mierzyła 51 cm. Jest kochana i slicznusia i pięknie dziś mamuni dała sie wyspać całą nockę. Wkleję fotki jak uda mi się je zmniejszyć a do tego musze ściągnąć jakiś program z netu.

reklama
Do góry