reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jedna czy dwie?

reklama
gratulacje :) tylko się nie stresuj jak ginekolog nic nie zobaczy bo to za wcześnie na potwierdzenie u lekarza. 2/3 tygodnie po spóźnionej miesiączce będzie coś widać ok. 1000 beta hcg jest sam pęcherzyk a czasem nawet i później. Wiec jeśli nie chcesz stresu - przesuń wizytę abyś nie myślała ze coś nie tak jest.
Wiem, wiem i dziękuję! Mam już jedno dziecko, a byłam u tej lekarz na kontrolę po stracie i teraz idę tak wcześnie skonsultować wyniki, zobaczymy czy postanowi wdrożyć jakieś dodatkowe leczenie, na razie mam zalecony acard od początku ciąży. ☺ staram się nie stresować i mam nadzieję, że wszystko się ułoży

Dziękuję ☺ z daty OM powinnam mieć termin na koniec czerwca, ale na razie staram się nie nakręcać za bardzo. W lipcu poroniłam i wolę dmuchać na zimne.
Ale mocno trzymam kciuki, żeby ta druga kreska na Twoim teście się pojawiła. A jak widzisz cień, kreska jest zabawiona na lekki róż?
Ja dopiero co testowałam, jutro powtórzę test, bo został mi ostatni i umówiłam się na przyszły tydzień na potwierdzenie u gina. 😊😊
Przykre 😢. Czyli to świeża sprawa będę trzymać kciuki! Daj znać jutro czy kreska jest mocniejsza. Jak na moje oko jest lekki róż 🤔

Wiem, wiem i dziękuję! Mam już jedno dziecko, a byłam u tej lekarz na kontrolę po stracie i teraz idę tak wcześnie skonsultować wyniki, zobaczymy czy postanowi wdrożyć jakieś dodatkowe leczenie, na razie mam zalecony acard od początku ciąży. ☺ staram się nie stresować i mam nadzieję, że wszystko się ułoży
trzymam kciuki 😍

Cześć dziewczyny. Nie byla bym sobą gdybym nie zrobila drugiego testu. Przesyłam zdjęcie 1z lampą 2 bez czekam na odpowiedzi :)

Załączniki

• 20211021_085255.jpg
    20211021_085255.jpg
    424,4 KB · Wyświetleń: 216
  • 20211021_085920.jpg
    20211021_085920.jpg
    566,2 KB · Wyświetleń: 220
reklama
Do góry