reklama
Aleksandraan
Fanka BB :)
Wiem, wiem i dziękuję! Mam już jedno dziecko, a byłam u tej lekarz na kontrolę po stracie i teraz idę tak wcześnie skonsultować wyniki, zobaczymy czy postanowi wdrożyć jakieś dodatkowe leczenie, na razie mam zalecony acard od początku ciąży. ☺ staram się nie stresować i mam nadzieję, że wszystko się ułożygratulacje tylko się nie stresuj jak ginekolog nic nie zobaczy bo to za wcześnie na potwierdzenie u lekarza. 2/3 tygodnie po spóźnionej miesiączce będzie coś widać ok. 1000 beta hcg jest sam pęcherzyk a czasem nawet i później. Wiec jeśli nie chcesz stresu - przesuń wizytę abyś nie myślała ze coś nie tak jest.
Anna199
Przykre . Czyli to świeża sprawa będę trzymać kciuki! Daj znać jutro czy kreska jest mocniejsza. Jak na moje oko jest lekki różDziękuję ☺ z daty OM powinnam mieć termin na koniec czerwca, ale na razie staram się nie nakręcać za bardzo. W lipcu poroniłam i wolę dmuchać na zimne.
Ale mocno trzymam kciuki, żeby ta druga kreska na Twoim teście się pojawiła. A jak widzisz cień, kreska jest zabawiona na lekki róż?
Ja dopiero co testowałam, jutro powtórzę test, bo został mi ostatni i umówiłam się na przyszły tydzień na potwierdzenie u gina.
trzymam kciukiWiem, wiem i dziękuję! Mam już jedno dziecko, a byłam u tej lekarz na kontrolę po stracie i teraz idę tak wcześnie skonsultować wyniki, zobaczymy czy postanowi wdrożyć jakieś dodatkowe leczenie, na razie mam zalecony acard od początku ciąży. ☺ staram się nie stresować i mam nadzieję, że wszystko się ułoży
halfalive
kurcze no teraz coś widać! Poczekaj do dnia spodziewanej miesiaczki albo idz na betę i wszystko będzie jasne. Trzymam kciukiCześć dziewczyny. Nie byla bym sobą gdybym nie zrobila drugiego testu. Przesyłam zdjęcie 1z lampą 2 bez czekam na odpowiedzi
Natalia91
Coś tam widać, możesz iść na betę to wszystko będziesz miała jasne
Cześć dziewczyny. Nie byla bym sobą gdybym nie zrobila drugiego testu. Przesyłam zdjęcie 1z lampą 2 bez czekam na odpowiedzi
Aleksandraan
No moje gratulacje kochana już coś widać. Ja dzisiaj poszłam na betę z krwi, bo moja kreska ciągle blada. Widzę, że podobny termin będzie.Cześć dziewczyny. Nie byla bym sobą gdybym nie zrobila drugiego testu. Przesyłam zdjęcie 1z lampą 2 bez czekam na odpowiedzi
Natka92
Na tym wczorajszym i dzisiejszym ja widze 2 kreskiCześć dziewczyny. Nie byla bym sobą gdybym nie zrobila drugiego testu. Przesyłam zdjęcie 1z lampą 2 bez czekam na odpowiedzi
reklama