reklama
asia.joanna
Fanka BB :)
Najlepiej robić tem o czułości 10Pocieszyłyście mnie . Na pewno zrobię jeszcze jeden w dzień spodziewanej miesiączki powiedzcie czy czułość testu może być wtedy obojętna?
Aleksandraan
Ja zrobiłam test o czułości 10, 2 dni przed @, 12dpo. Wyszła mega blada kreska, na następny dzień powtórzyłam. Porównanie dodaję, także jest jeszcze nadzieja. Mi 10 dni po owu jeszcze nic nie pokazywało, też jestem z tych niecierpliwych. ☺
Załączniki
Anna199
Gratulacje!!. Na kiedy masz termin?Użyłam tego samego testu ale różnica jest ogromna widać gołym okiem . Dzieli mnie tylko dwa i aż dwa dni . Znając moje szczęście..Ja zrobiłam test o czułości 10, 2 dni przed @, 12dpo. Wyszła mega blada kreska, na następny dzień powtórzyłam. Porównanie dodaję, także jest jeszcze nadzieja. Mi 10 dni po owu jeszcze nic nie pokazywało, też jestem z tych niecierpliwych. ☺
Aleksandraan
Dziękuję ☺ z daty OM powinnam mieć termin na koniec czerwca, ale na razie staram się nie nakręcać za bardzo. W lipcu poroniłam i wolę dmuchać na zimne.Gratulacje!!. Na kiedy masz termin?Użyłam tego samego testu ale różnica jest ogromna widać gołym okiem . Dzieli mnie tylko dwa i aż dwa dni . Znając moje szczęście..
Ale mocno trzymam kciuki, żeby ta druga kreska na Twoim teście się pojawiła. A jak widzisz cień, kreska jest zabawiona na lekki róż?
Ja dopiero co testowałam, jutro powtórzę test, bo został mi ostatni i umówiłam się na przyszły tydzień na potwierdzenie u gina.
gratulacje tylko się nie stresuj jak ginekolog nic nie zobaczy bo to za wcześnie na potwierdzenie u lekarza. 2/3 tygodnie po spóźnionej miesiączce będzie coś widać ok. 1000 beta hcg jest sam pęcherzyk a czasem nawet i później. Wiec jeśli nie chcesz stresu - przesuń wizytę abyś nie myślała ze coś nie tak jest.Dziękuję ☺ z daty OM powinnam mieć termin na koniec czerwca, ale na razie staram się nie nakręcać za bardzo. W lipcu poroniłam i wolę dmuchać na zimne.
Ale mocno trzymam kciuki, żeby ta druga kreska na Twoim teście się pojawiła. A jak widzisz cień, kreska jest zabawiona na lekki róż?
Ja dopiero co testowałam, jutro powtórzę test, bo został mi ostatni i umówiłam się na przyszły tydzień na potwierdzenie u gina.
reklama
angeliskax
Moderator
Negatywny.