reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jazda na czterech kółkach czyli wątek wózkowy

reklama
No moi też byli [emoji5] jakiś ten materiał w dziwnych kolorach jeden był niby ten morski to jam sprany wyglądał i był też czerwony i też taki wyplowialy. Jakieś te materiały takie luźne nie napięte. Ciężki. No na szybko szału nie było co mnie zdziwiło bo na mieście jak widziałam lupo Comfort granatowy czy szary to mi się podobały. Wrócę do tego tematu w sierpniu. Ładnie wyglądały te husky. [emoji5]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Nam podoba się anex sport i expander mondo. Widziałam w sklepie obydwa modele i super, lekkie i ładne. Więc pewnie kupimy któryś z tych.

Expander mondo też mi się podobał, ale ma maleńką spacerówkę, zwróć uwagę zanim ostatecznie się zdecydujesz. Drugiej firmy jeszcze nie znam, zaraz zobaczę :)

Ja o tym anexie też ostatnio słyszałam ale u mnie w mieście nie ma, muszę podjechać do drugiego miasta pooglądać :)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

U nas chyba wybrany chicco Urban plus głównie ze względu na wagę no i ta transformację gondoli w spacerowke. Nie byłam raczej nigdy za chicco ale już tyle razy go oglądałam i wydaje się być ok. Mojemu też pasuje. Cena fajna. Nasz fotelik się nie nadaje a ten akurat z bazą co jest w
zestawie jest ok. Więc raczej bierzemy. Tylko kolory muszę wybrać

Ja też już wózeczki mam wybrane. Różnią się znacząco od tego o czym myślałam na początku tj. Quinny Mood. Przejrzałam w necie kilkadziesiąt blogów i kilkaset stron z wózkami i wybrałam mam nadzieję właściwie:happy:
Okazało się, że żaden wózek nie jest w stanie zaspokoić wszystkich moich wymagań i potrzeb więc będą dwa. Ze względu na cenę wózków, które wybrałam kupię najprawdopodobniej w obydwu przypadkach używki. Pierwszy i podstawowy wózeczek to Bugaboo Cameleon 3 . Wybrałam najnowszy model ze względu na mega dużą budkę. Wózek ma obracaną rączkę, wielki kosz i wspomnianą już ogroooomną budkę zarówno w wersji zimowej , jak i letniej. Dla mnie idealny bo na pewno podczas spacerów będą robione też zakupy na lokalnym bazarku więc ten kosz to super sprawa.Zdaję sobie sprawę , że ze względu na specyficzny wygląd wózek ma wielu przeciwników, ale jak dla mnie spełnia wszystkie wymagania dobrego wózka miejskiego. Cena używanego wózka to ok. 3000-3500 dlatego poważnie rozważam też zakup Bugaboo Cameleon 2 w cenie poniżej 2 tys. i dokupienie tylko dużej budki za jakieś 150-200zł:tak: bo w Cameleonie 2 oryginalne budki są znacznie mniejsze.
Drugi wózek muszę nabyć ze względu na częste poruszanie się samochodem. Jest duże prawdopodobieństwo,że będę musiała odbierać dziewczyny z przedszkola razem z maluszkiem. Przedszkole mieści się jakieś 3 km. od mieszkania więc muszę dojeżdżać. Jako wózek dodatkowy wybrałam Babyzen Yoyo.
To lekka spacerówka, która składa się bardzo szybko , w zasadzie jednym ruchem do rozmiarów torby. Ma możliwość zamontowania wkładki dla noworodka, ale z tego raczej zrezygnuję i będę montowała fotelik na stelażu.:happy2:
Wrzucam foty wózków tylko kolorystyka jest inna, niż ta, która mi się podoba
Zawaliłam prawie całą stronę- wybaczcie:sorry2::zawstydzona/y:

reklama
Mama czwórki nie pokazują mi się Twoje zdjęcia. :(

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Do góry