reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jazda na czterech kółkach czyli wątek wózkowy

Mama czwórki, amortyzacja a podbicie to dwie inne sprawy. Ale ja kurde nie mogę równać waszych wózków do moich bo jednak chodniki są inne..
No i teraz to musimy zimowki rozważać a nie spacerówki hihi.

Ja polecam tą stronkę:
Link do: Mama Wozi Bardziej : Co nowego ma Nuna pepp luxx new?

Co prawda wrzucilam od mojej spacerowy bo taka mam dodana do ulubionych.

A co sądzicie o mamas i papas solą City? Zastanawiam się..

Milagros a ten wózek na C to nie coś jak Tako??

10 lat temu moja córka jeździła w Casualplay S3 rewelacja!! Co ten wózek przeżył w ciau ponad 3 lat a stan idealny..

reklama
Tu Zu ma jakieś 15 miesięcy. No wtedy na pewno miała więcej miejsca i pałąk wyżej.
A fotelik to ja kupie jakiś maxicosi. Zu ma teraz fotelik 2wayPearl na bazie 2way i myslalam zeby kupic do tej bazy fotelik a Zu kupic nowy, ale nie wiem czy nie kupię drugiej bazy.

Załączniki

• 1460225636770.jpg
    1460225636770.jpg
    58,9 KB · Wyświetleń: 227
Kochane to ja wam juz tu odpisze

Jak się młody urodził miałam teutonie cosmo. Wywalilam straszna kasę a młodego tak telepalo ze hej. Koła nie za małe wcale były tylko z tej pianki eva. Buda gondoli do bani wysoka przewiewna, nie można było dxiecka dobrze zabezpieczyć przed zimnem i wiatrem a pamiętajcie że ja w styczniu rodziłam wiec będę miała drugie zimowe dziecko

Wkurzylam się poczytalam i postanowiłam ze zmieniam na duze pompowane koła. Padło na c lander a. Kupowałam juz bez gondoli bo to juz było bez sensu. Sama spacerowkę. Ja byłam mega zadowolona. Dzieci owi było wygodnie fajnie siedział zasypial sobie. Juz nim nie trzeslo. Ale wady oczywiści tez ma (jak chyba każdy wozek) pierwsza w modelu moim xa nie ma przekładania siedziska dziecko siedzi tylko przodem. Mojemu to pasowało bo ciekawy świata był ale nie które dxieci wola jeszcze mamę widzieć. .. druga rzecz podnóżek ( ten podnoszony) jest ścięty po bokach według mnie dla dużego dziecka za wąski nóżki podczas spania mogą się zsuwac na boki. Pod tym względem x move Joasia jest dużo lepszy. No i tez można przodem i tylem spacerowkę posadzić.
Podsumowując teraz tez bym wybrała x landera ale właśnie x move.

A teraz dziewczynka które pytały o mclaren ka Em ka i Lilith. To jest model techno xlr. Świetnie wyposażony ma super budkę, okrycie na nóżki i fajna wkładkę baby nest dla malucha. Jest mięciutki i przyjemny dla dzidziusia. Niby dla małego juz tez. No ale.... koła... prowadzi się super fajnie podbija ale nie amortyzuje. Koła małe chyba pianka. Super na wyjazd do sklepu do samolotu właśnie bi składa się rewelacyjnie w parasolkę. Ale według mnie na trasy szutrowe odpada. Trzeba mieć dwa wózki i używać wymiennie. AA i zalety jeszcze super dużą przestrzeń ja mam dużego dziedzia i to było kryterium dl mnie. Młody spał w nim jak miał 3 lata. Rączka mnie nie odstraszyla. Ale rzeczywiście jest gorzej rozmawiać przez telefon :) ale da się.

Teraz kupie pewnie jeszcze jeden wózek. Ogromnie Lubie te zakupy wiec z chęcią przeczytam co piszecie :)

Który? Ja chcę wlSnie przejść na tak, tak mało popularny pallas m fix 2. Hmm pewnie sierone co?
Dla malucha nowego na bank chce ten od wózka..musi być rozkładany..
Teraz przechodzę z britaxa, mlody ma dość jeżdżenia tyłem i tylko ten fotelik nam odpowiada i jemu.. Ale jeszcze nie wiem jak z autem, bo to pidstawa..fotelik ma pasować do auta o czym wiele osób zapomina..

Mam cybex pallas 2 fix

Tej m wersji nie znam

Tylem jest najbezpieczniej. Ale wiem o co chodzi jak jezdżw nie ma być meczarnia to nie o to chodzi.

reklama
Aaa z nieba mi spadlas, myslalam ze będą same przeciwniczki.
Mów! Proszę wszystko co sadzisz o nim..

Trzeciego będę męczyć tyłem, fajne foteliki wychodza, concord reverso i size albo be safe izi, tez isize.
Dwa starszaki będą przodem do niego, to powinien zaakceptować dłużej niż Dex.

A widziałaś Evo luna i size z kiddy?? Nowość.
Zawsze czytam na fotelikach tez info.

Mysle, ze do naszych porodów jeszcze dużo może się zmienić i póki co, to na wszystko patrzę z przymrozeniem oka..

Ostatnia edycja:
Do góry