reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jakie są pierwsze objawy ciąży?

Bo pieniądze trzeba umieć wydatkować. A tu mam wrażenie, że jednak autorka tematu pochodzi z bogatej rodziny i niestety sporo jej jeszcze się wydaje. Np. wydaje jej się, że jak są pieniądze, to może mieć co chce. Taka zachcianka.

edit. No i np. pisze, że cały poprzedni rok była za granicą... A nie wydaje się Wam, że w tamtym roku to dopiero powinna kończyć szkołę średnią? Zakładając, że 19 lat skończyła w 2020r., to w maju powinna pisać maturę (o ile była w liceum).

Wiesz...nie każdego ciągnie do książek.. ;)

reklama
Swoją drogą fajna praca za granicą, bez doświadczenia, szkoły itp zarobić tyle w rok (wiadomo za granicą trzeba też mieszkać, jeść, żyć itp), w czasach gdzie na świecie zaczęła się pandemia Covid i większość się zamykało, traciło pracę itp[emoji81]

Początkowo myślałam, że może faktycznie dziewczynę trzeba wspomóc...
Ale kto normalny chwali się swoimi pieniędzmi?
Jestem ciekawa czy wie jakie są koszty prowadzenia działalności... No chyba że pracuje u kogoś, ale wtedy to wiadomo, że zarobki są dużo niższe...

A ja uważam, że to kolejny troll, który przyszedł się pochwalić i zobaczyć jak inni zareagują, że dziecko nie ma pracy, a ma prawie milion na koncie i chce mieć teraz dziecko 🤷‍♀️

Moja droga, ja temu wcale nie zaprzeczam.
Bardzo chętnie się dowiem, w którym państwie są takie hojne wynagrodzenia za opiekę nad dziećmi.

Troll nie troll jak przeczytalam wasze przygotowanie do maciezynstwa to sie śmiałam w glos. Same chyba w to nie wierzycie. Biorac pod uwage, to ilu ludzi nie planuje potomstwa a pozniej sa wspanialymi rodzicami i to, ze to wasze rozkminianie co zrobie kiedy... kompletnie sie nie sprawdza. Nie rozumiem zakladania na poczatku planowania rodziny, ze partner mnie opusci i zostane sama z dzieckiem.
Jakies dziwne jazdy macie...

reklama
Troll nie troll jak przeczytalam wasze przygotowanie do maciezynstwa to sie śmiałam w glos. Same chyba w to nie wierzycie. Biorac pod uwage, to ilu ludzi nie planuje potomstwa a pozniej sa wspanialymi rodzicami i to, ze to wasze rozkminianie co zrobie kiedy... kompletnie sie nie sprawdza. Nie rozumiem zakladania na poczatku planowania rodziny, ze partner mnie opusci i zostane sama z dzieckiem.
Jakies dziwne jazdy macie...
ja znam takich, którzy planowali i są tragicznymi rodzicami, tak więc kiepski argument ;)

Do góry