reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciąża 5 tydz. znikające objawy, a bthcg

Dzisiaj zrobiłam bthcg wynik 2952, w porównaniu do piątkowego 840 to jest progres... Ale zrobiłam też tak z czystej ciekawości poziom progesteronu i tu niestety wynik 10,2... czy przy tym jak lykam duphaston to wynik nie jest za niski ? Zmartwilam się trochę i umówiłam się na czwartek do innej Pani ginekolog. Pokaże wyniki zrobi usg i zobaczymy co powie czy będzie coś widać czy jednak nic ...

reklama
Cześć dziewczyny. Byłam u innej ginwkolog która widziała cialko zolte i kazała nie tracić nadziei. Przedwczoraj na wizycie u ginekologa pokazał się zarodek i jak powiedziała ginekolog widać już serduszko. Ja początkowo na ekranie nie widzialam nic dopiero na wydruku. Mała fasolka ma 2.7 mm ❤❤❤❤ jest to dopiero początek 6 tyg. Więc ciąża faktycznie była młodsza niż myślałam. jednak zanik bolesnych piersi o niczym nie świadczyl teraz też nie bolą za to mam mdłości i wymioty przynajmniej raz na dzień, totalny brak przez to apetytu (co jest do mnie niepodobne). Także jak widać nie ma co się stresować zanikiem objawow i tego że na tak wczesnym etapie na ust nic nie widać... czasem jednak cuda się zdarzają 🙉🙊🙈 nie chce zapeszac bo wszystko się może jeszcze wydarzyc to dopiero początek i też teraz się bardzo boję... Ale i tak nie mogę powstrzymać radości 😇🥰🥰🥰

Cześć dziewczyny. Byłam u innej ginwkolog która widziała cialko zolte i kazała nie tracić nadziei. Przedwczoraj na wizycie u ginekologa pokazał się zarodek i jak powiedziała ginekolog widać już serduszko. Ja początkowo na ekranie nie widzialam nic dopiero na wydruku. Mała fasolka ma 2.7 mm ❤❤❤❤ jest to dopiero początek 6 tyg. Więc ciąża faktycznie była młodsza niż myślałam. jednak zanik bolesnych piersi o niczym nie świadczyl teraz też nie bolą za to mam mdłości i wymioty przynajmniej raz na dzień, totalny brak przez to apetytu (co jest do mnie niepodobne). Także jak widać nie ma co się stresować zanikiem objawow i tego że na tak wczesnym etapie na ust nic nie widać... czasem jednak cuda się zdarzają 🙉🙊🙈 nie chce zapeszac bo wszystko się może jeszcze wydarzyc to dopiero początek i też teraz się bardzo boję... Ale i tak nie mogę powstrzymać radości 😇🥰🥰🥰
Właśnie przeczytałam ten wątek i od razu pomyślałam, że powinnaś zmienić lekarza. Co to za lekarz skoro pacjent musi sobie we własnym zakresie przez koleżankę załatwiać leki. Ale w dalszej cz3ści przeczytałam że poszłaś do innego lekarza. Bardzo dobrze. Cieszę się także że wszystko się dobrze skończyło 😍

Ale cudownie! Ohh chetnie bym zadzwoniła do tamtej lekarki 😬😬 A jak teraz u Ciebie?

Ale cudownie! Ohh chetnie bym zadzwoniła do tamtej lekarki 😬😬 A jak teraz u Ciebie?
U mnie odpukac wszystko ok. Kończę właśnie 8 tydz. Ciąży. Mdłości i wymioty cały czas na tapecie ale na usg widać małego potworka z zarysem człowieczka z bijacym serduchem 🥰🥰🥰🥰 cieszę się że zmieniłam lekarza prowadzącego, obecnie jestem bardzo zadowolona czasem tak trzeba dla naszego dobra... Nie zapomnę tamtego czasu niepokoju cały czas gdzieś siedzi Ale już mniej ;)

Cześć [emoji846] właśnie przeczytałam twój wątek [emoji846] byłam po ciąży biochemicznej a potem miałam być w ciąży pozamacicznej. W tym momencie moja ciąża pozamaciczna śpi na mnie i niedługo skończy 3 miesiące [emoji846] czasami warto zasięgnąć drugiej opinii. Ja tak uratowałam swojego bobasa. Nie zgodziłam się na zabieg bez opinii drugiego lekarza.
Pozdrawiam
A lekarce wystawiłabym opinie.
U mnie odpukac wszystko ok. Kończę właśnie 8 tydz. Ciąży. Mdłości i wymioty cały czas na tapecie ale na usg widać małego potworka z zarysem człowieczka z bijacym serduchem [emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji3059] cieszę się że zmieniłam lekarza prowadzącego, obecnie jestem bardzo zadowolona czasem tak trzeba dla naszego dobra... Nie zapomnę tamtego czasu niepokoju cały czas gdzieś siedzi Ale już mniej ;)

reklama
Przeczytałam Twoją historię i super, że wszystko jest w porządku. Przykre, że lekarze tak olewająco podchodzą do takich spraw. Niepotrzebnie tylko Ciebie stresowała! Najważniejsze, że jesteś teraz pod dobrą opieką i już za parę miesięcy będziesz tulić maleństwo!!!
U mnie odpukac wszystko ok. Kończę właśnie 8 tydz. Ciąży. Mdłości i wymioty cały czas na tapecie ale na usg widać małego potworka z zarysem człowieczka z bijacym serduchem [emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji3059] cieszę się że zmieniłam lekarza prowadzącego, obecnie jestem bardzo zadowolona czasem tak trzeba dla naszego dobra... Nie zapomnę tamtego czasu niepokoju cały czas gdzieś siedzi Ale już mniej ;)

Do góry