reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jakie kolory w dziecinnej sypialni :)

reklama
Stefanka fajne to wyrko, ale ciekawe jak bardzo jest ten plastik wytrzymały :confused: Z drugiej strony chyba Gajutek musiałby mieć jakąś nieziemską siłę, żeby to zniszczyć ;-)

kasia ja sie nie martwie ze zniszczy tylko wiesz nie chce zeby tandetnie to wygladalo.
napraawde mam problem bo ona teraz mi tak skoczyla w gore ze jeszcze chwila i wyrosnie mi z tego lozeczka...nie chce jej kupowac takiego ze szczebelkami ktore sie przerabia na juniorskie bo boje sie ze bedzie miedzy szczebelki wkladala lapki itd...znowu takie duze to mi sie wydaje za duze chociaz podaja ze nadaje sie dla dzieci powyzej 15 miecha...

No Stefanka fajne ;-)

Ale powiem Ci że jak się boisz tych szczebelków w łóżeczkach to zawsze możesz ochraniacze kupić i problem z głowy... mi się właśnie te z możliwością zdjęcia barierek podobają... :sorry2:

Weroniczka sama te obrazeczki wszystkie rysujesz? wow... pięknie ;-)

no tak paula tylko jeszcze tak mysle na ile mi takie lozeczko wystarczy?? bo wolala bym kupic juz jakies na dluzej...

viki pytalas mnie na ktoryms watku o wymiar lozeczka to jest 75x135 powinno wystarczyc do okolo 5 lat o ile nam sie wczesniej nie znudzi :)

A ja już sobie tak obmyślam że jak pójdziemy na nowe mieszkanie to chciałabym Julci zrobić kącik. Wstawię jej taki duży regał z samymi półkami żeby się zabawki nie walały po podłodze i stolik z krzesełkami. Wymyślę jakieś ozdoby na ścianę, tak żeby kiczu nie robić a żeby miała fajniutko....

Znalazłam takie zestawy...
STOLIK 2 KRZESEŁKA LAKIER I KOLORY DLA JUNIORA (710537819) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

co wy na to? Może ktoś ma taki drewniany komplet... Wcześniej byłam na mamuta napalona z Ikei ale to chyba mi sie fajniejsze wydaje...

Ikea też ma cóś w podobie IKEA ZESTAW STOLIK + 2 KRZESELKA * KRZESLO MAMMUT (701488010) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

ale to pierwsze wydaje się ładniejsze...

Paula jak chcesz to mogę Ci stąd przywieźć jakieś naklejki na ścianę, zawsze to troszkę ożywi pokój, a tu są naprawdę śmieszne ceny tych naklejek :tak:

reklama