reklama
kasia jak bym miła wybierać to chyba bym się zdecydowała na to z najdłuższą barierką
a ja planuję młodej kupić sofę: IKEA | Sofy rozkładane | Sofy rozkładane | SOLSTA | Sofa dwuosobowa rozkładana
myślicie, że to dobry pomysł?
stefcia gaja ma śliczny pokoik! a zdjęcie to chyba zrobiłaś od razu jak posprzątałaś?
a ja planuję młodej kupić sofę: IKEA | Sofy rozkładane | Sofy rozkładane | SOLSTA | Sofa dwuosobowa rozkładana
myślicie, że to dobry pomysł?
stefcia gaja ma śliczny pokoik! a zdjęcie to chyba zrobiłaś od razu jak posprzątałaś?
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
ja stwierdziłam że jeszcze nie bedę kupowała łóżeczka bo w sumie to on jeszcze za mały jest moim zdaniem poczekam jeszcze i może jak skonczy 2 lata to wtedy kupimy jakies ale widziałam w ikei takie łóżeczka fajne drewniane których nie ma w necie
Paula21
Grudzień '07
Kata fajna ta sofka...
A czemu mi nikt nie pomógł/ nie doradził? Zniknął mój post?
A czemu mi nikt nie pomógł/ nie doradził? Zniknął mój post?
Paula21
Grudzień '07
No Stefanka wiem że Ty jedna mi odpisałaś... :-)
paula ja też wybrałabym drugi zestaw tylko dlatego, że kocham ikeę no i cena przystępna ;-)
stefcia to tak jak u nas :-) ;-)
moja to musi mieć duże i niskie wyro stąd mój wybór co do sofy zobaczę jeszcze na żywo jak to się rozkłada i jest wykonane. rzuciłabym jakieś kolorowe poduchy, kocyk to by tak ożywiło tą szarość bo tylko w takim jest kolorze - ale dobry bo niebrudzący :-)
stefcia to tak jak u nas :-) ;-)
moja to musi mieć duże i niskie wyro stąd mój wybór co do sofy zobaczę jeszcze na żywo jak to się rozkłada i jest wykonane. rzuciłabym jakieś kolorowe poduchy, kocyk to by tak ożywiło tą szarość bo tylko w takim jest kolorze - ale dobry bo niebrudzący :-)
reklama
alex3meyer
Matka gagatka
Paula- jak dla mnie to jakies malo kolorowe.....
Kasiamaj- oba bardzo podobne.... ale chyba to drugie jednak.....
Kata- jak najbardziej..... Fajna.....
Kasiamaj- oba bardzo podobne.... ale chyba to drugie jednak.....
Kata- jak najbardziej..... Fajna.....
Podziel się: