reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jakie kolory w dziecinnej sypialni :)

kurde powiem Wam ze moze i fajne te lozezka ale na krotko, bo ile lat takie dzieciine moze byc. Ja jak bede kupowala to raczej juz takie normalne, zeby posluzylo, bo jak sie kupi to na kilka lat :tak:

reklama
a ja rozmyslam nad krzesełkiem i stolikiem ......i niewiem czy te mamut z ikea czy jakies takie fajne sa drewniane z malowanymi recznie postaciami z bajek ...niewiem poradzicie cos???????a moze za wczesnie ??? jak tam wasze maluszki bawia sie maluja na tych stolikach?????

co do łóżek to my bedziemy myslec o przeniesienu małej po nowym roku a łózko ma taki tapczanik 2 osobowy(my teraz na nim spimy) a jak bedziemy miec kaske to kupimy nowe :)

aaaa VIKI kupowaliscie ten fotelik dmuchany telatubisia?????
teraz moge ci go polecic bo mała ma bardzo duze zainteresowanie nim oglada bajki to tylko w nim siedzi:)

Elcia ja jak zmienię lokum i zorganizuję w nim kąt dla małej to kupię właśnie mamuta... :tak: mamy pod blokiem taki sklep Marcelino z art. dla dzieci i tam mają taki właśnie stolik żeby dzieci zająć a mama może se zakupki robić. Julka jak tylko wychodzi na spacer to od razu tam leci siada na stołek i rysuje... bomba... :-):tak:
wręcz jest problem bo nie mogę jej z tamtąd wyciągnąć siłą... :baffled::-D

Elcia my mamy tylko krzesełko, które dostawiam do ławy:tak: Marcel przy nim rysuje ale też i je:tak:

Jeśli chodzi o meble i łóżko to ja jeszcze nie teraz ale w przyszłości jak będę kupowac to nie takie dziecięce:no: tzn nie jakieś samochodowe albo coś tylko normalne:tak:
Hehe ale wytłumaczyłam:-p:-D

Elcia a jaki to fotelik teletubis :confused::confused:

krzeseka narazie nie mam bo kuba nie ma zrobionego pokoju, a znajac nasz rozped to zanim mu zrobimy to z mamuta wyrosnie ;-);-)

fajne te łóżeczka co podajecie-my też myślimy jak już -to kupić takie żeby albo miało skrzynię na pościel albo możliwość dorzucenia drugiego materaca.fajne to łóżko w kształcie samochodu.ja widziałam takie też "podwójne" ale sosnowe coś na podobę tego ciemno wiśniowego chyba podawała Asia-tylko że własnie na dole była skrzynia na kółkach i wysuwało się drugie łóżko.-taka wersja jest bardziej uniwersalna.

myślałam też nad dmuchanym fotelikiem -(bo o takim mówicie?)-ale u nas byłby chyba dość krótko więc raczej odpada-zaraz byłby przedziurawiony.:tak:

Załączniki

• kwiecien 09 001.jpg
    kwiecien 09 001.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 42
reklama