reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jakie kolory w dziecinnej sypialni :)

Stefanka nie gadaj głupot. Ty dobrze wiesz co o Tobie myślę ;-):tak:

Kata tylko ten zestaw z Ikei jest niższy, a wolałabym żeby na troszkę starczyło...

Nie wiem sama... :sorry2: jakoś ten pierwszy bardziej do mnie przemawia... :blink:

reklama
dziekuję babeczki :tak: za pomoc.jak wrócimy zabiorę sie do takiego goscia który nam komodę drewnianą robił może on coś ma w swoich projektach-albo zrobi takie co Wam pokazałam tylko jeszcze co do ceny trzeba ustalić...drewno mogę dać mu swoje-to dużo mniej wtedy wyjdzie.zapłace tylko za robotę.

kasia fajnie, że masz taką możliwość :tak: na pewno coś ci doradzi
paula no to sama sobie odpowiedziałaś :-) zapomniałam pochwalić kwiatuszki-naklejki :-)

chcemy zabrać się z pokój dla Kubcia
ale nei wiemy na jakie 2 kolory go pomalować ??? żółty z zielonym czy żółty z czerwonym???
ma któraś z Was może farbę lateksową z NOBILESA pory roku????-chciałabym sie dowiedziać jak to jest w użyciu z tym czyszczeniem????-czy ładnie się zmywa????
patrzyliśmy sie też nad ŚNIEŻKĄ-barwy natury......

Kasiamaj, my mamy nobilesem pomalowany pokój Filipa - zieleń groszkowa. Fajny kolor. Nie blaknie. Co do mycia nie wiem, bo nie było takiej potrzeby,żeby myć.
Duluxa nie polecam w ogóle. Fatalna farba. Źle się rozprowadzała na ścianie. Zostały mazy. Wrrr... W lecie będziemy właśnie zamalowywać ją.

Kasia my wszędzie używaliśmy śnieżki- barwy natury. Niby wszystko się zmywa ale na szmatce ślady farby też widzę... :cool2: malowało się dobrze, wszystko na dwa razy i nic nie przebija ;-) Tam gdzie kata dała link ktoś pisze że chlapie ta farba... :eek: jak jest dobry wałek to nic nie chlapie... ;-)

A co do kolporów to wasza decyzja:tak: ale chyba bardziej bym obstawała przy żółtym z zielonym aczkolwiek nie przepadam za żółtym :sorry:

reklama