reklama
witam moje miłe :-) nasza fasoleczka zrobiła nam psikusa i nie będzie Alicją pani dokotor powiedziała nam dzisiaj ze to chlopczyk jak malowanie i na dowód tego zrobiła nam zdjęcie z dedykacją dla mojego małża który nie dowierzał hihihi no cóż...cnie da się ukryć - to jest chłopczyk chyba damy mu na imię jednak Kubuś (czyli Jakub) ;-)
impulsywna
Mamy październikowe 2007
Grstki Sylwia, jak widzę Kubusie modne. Jeśłi u mnie będzie chłopczyk to też Jakub. :-)
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
hey! Ja z moim Misiem zdecydowaliśmy ze ja wybieram dla dziewczynki on dla chłopczyka. Po USG w 4 miesiącu wyszedł nam więc Mikołaj (choć marzyło mi sie Kubuś), gdyby jednak nagle okazało sie ze urodzi się dziewczynka to będzie to Dominika albo Patrycja. Buziaki
fiolka
Mamy październikowe 2007
Dziewczyny,
moja córka (8 lat), kiedy dowiedziała się, że jestem w ciąży, powiedziała, że chce żeby to był brat i nazywał się Tadzio , no i zaczeliśmy roboczo mówić na "niego" Tadzio.
Kiedy lekarz potwierdził na 100%, że to chłopiec, zaczeliśmy zastanawiac się nad imieniem dla chłopca, no i ......okazało się, ze nic nam sie nie podoba, no i jak Tadzio może być kimś innym....? :-)
Co sądzicie o Tadeuszu. Ale szczerze proszę!
moja córka (8 lat), kiedy dowiedziała się, że jestem w ciąży, powiedziała, że chce żeby to był brat i nazywał się Tadzio , no i zaczeliśmy roboczo mówić na "niego" Tadzio.
Kiedy lekarz potwierdził na 100%, że to chłopiec, zaczeliśmy zastanawiac się nad imieniem dla chłopca, no i ......okazało się, ze nic nam sie nie podoba, no i jak Tadzio może być kimś innym....? :-)
Co sądzicie o Tadeuszu. Ale szczerze proszę!
Ja mam same dobre wspomnienia z tym imieniem, mój dziadek który był niezwykle mądrym człowiekiem miał tak na imię. Teraz się powraca do tych dawnych imion, chociażby przyjrzyjmy się karierze jaką ostatnio robi imię Franciszek :-)
Tadeusz, Tadzio, Tadzik, albo Ted ;-)
Tadeusz, Tadzio, Tadzik, albo Ted ;-)
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Fiolka, u nas była opcja na chłopca Tadeusz. Aczkolwiek tak trochę dziwnie na niemowlaka mówić Tadeusz, to takie dorosłe imię. Ale gdy się mówi Tadzio to jest super :-) Generalnie jestem ZA ;-)
reklama
fiolka
Mamy październikowe 2007
dzieki, trochę mi raźniej