reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jakie imionka?

reklama
Hi hi - mój tato jest Tadzik, ucieszy się jak mu powiem, że jego imię jest takie popularne :-) Swoją drogą - dobry wybór!

witam dziewczyny!
uzgodniłam z moim Ł że dla chłopczyka wybieram ja a on dla dziewczynki tak wiec będzie Patryk lub Kamilka;)
jutro usg moze sie w koncu dowiemy na co mozemy liczyc;)

ooooooooo Basiu proponuje sie nie nastawiać tylko na dziewczynkę znam przypadki ze to żle wychodziło a co jak urodzi się chłopiec znam przypadki ze matka nie chciała dziecka.

nie Tadzio całkowicie odpada co to za imię jest.my już niby wybraliśmy dawno ale teraz czym bliżej do porodu to mam wątpliwości .chłopiec Kacper dziewczynka Weronika?

hej to i ja w końcu się wypowiem:-p
U nas ja dla chłopca wybierałam a małż dla dziewczynki i zostało na Alicji i Filipie :tak:
a ponieważ na usg wyszedł chłopak to zostanie chyba na Filipie chyba że jak się urodzi to zmienię zdanie:dry:.

No a my wreszcie wybraliśmy imię dla dzieweczki już na stałe chyba :laugh2::laugh2::laugh2: Milenka no a jak okaże się jeszcze że będzie chłopczykiem to tak jak mówiłam wcześniej- Kacper ( to wiedzieliśmy od zawsze :-))

U nas dziewczynka to juz napewno Alicja!:-)
a jesli jednak dziewczynka objawi sie chlopcem to albo Mikolaj albo Jasiek...ale moze juz sie nie objawi:-D:-D:-D

reklama
...przypomniało mi się, że dziś znowu śniło mi się to, co kilka dni temu....trzymałam na rękach maluśką dziewczynkę z czarną czuprynką i podawałam pielęgniarce jakieś dziwne dane.....i imię : Klara.....hmmm....może to jakieś propocze sny?:-) i bedzie dziewczynka....i może Klara:-)....tylko na razie nie mam z kim tego skonsultować:-(chyba jutro, jak bedziemy jechac na wesele to wywołam temat imion:-D

Do góry