reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jakie imionka?

reklama
O Matko ....!

Mąż wałkuje teraz imię KAJETAN-(KAJTEK) i JURAND (zdrobnienia brak):szok:

muszę coś wymyśleć zanim będzie za późno :baffled:

Rudson sama jestem ciekawa jakie ostaecznie wybierzemy te imionka .....rodzicom i teściom nic nawet nie wspominam o naszych pomysłach bo jak jeszcze oni zaczną dodawać swoje "trzy grosze" to będzie prawdziwa katastrofa :-D

To fakt Norge, ja jak powiedzialam rodzicom o naszych opcjach...to zaraz zaczely sie komentarze typu" a ja to nie wiem czy Lucja to dobry pomysl to takie powazne imie itp itd..."

A u nas skonczyly praktycznie rozmowy na temat imion...wiec chyba Lucja Zuzanna lub Dominik goruja hahahaha

Rudson a propos imienia Łucja .Mój Mąż jakieś dwa lata temu nadał mi pseudonim artystyczny "Łucja" i mojego imienia nie używa wcale :-D
Znajomi podchwycili i tak już zostało .Nie mam na to wpływu ......Mojego imienia Aleksandra już dawno nie słyszałam :-D

Mnie się podobało imię Kajetan, ale dla pieska lub kotka. Kiedy 1,5 roku temu przyniosłam do domu malutkie 3 tyg. stworzonko od razu nazwałam je Kajtusiem.

Oto mój maleńki Kajtek, poznajcie:

Zatem, w moim przypadku Kajtuś zawsze będzie kotkiem.

Ika s muszę koniecznie opowiedzieć mojemu ślubnemu o Twoim kocie :-D,
może da za wygraną :laugh2:.
Moi rodzice mięli jamnika "Zuzę" a teraz mają "Tosię ".Więc w moim przypadku te imionka odpadają :-D

ze tak swoje 3 gorsze dorzuce ja zawsze chcialm miec Antonie no niestety nie wyszlo przy corce maz sie nie godzil wiec dalismy julia a z maly mt osie uparaklm na Antoniego i nie bylo silnych na zmiane nawet do urzedu pojechalam z mezem zeby mi numeru nie wykrecil:)

a tak pozatym podobalo mi sie jeszcze adrianna, zuzanna
a dla chlopca wladzio:) stanisław, kajetan, szymon bylo tego ale i i tak mam ANTONIO JAK BANDERAS PAWIE :) HIHIHI

reklama
Jesli chodzi o dziewczynke to podobaja mi sie imiona: Alicja,
Marlena i Judyta. Moj maz obstaje zas przy Ewie i Agacie. Jesli chodzi o chlopcow to tutaj niestety jestem malo kreatywna. Bardzo podoba mi sie Adam ale niestety brat mojego slubnego tak sie zwie:baffled: Potem Mateusz...ale moj maz ma wade wymowy i niestety wszystkie imoiona z literami "sz" i "cz" odpadaja..hehe. Ostatnio wymyslilam - Mikołaj

Do góry