reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jakie imionka?

Oj ....nie chcę zapeszać ale chyba podczas pobytu w Polsce doszliśmy z Mężulkiem do porozumienia :

będzie : Jan albo Maria

myślę ,żę tak już zostanie ....ale kto to wie ?:-D :-D :-D

reklama
Edyta 27 tak łatwo się proszę nie poddawać .Imię dla dziewczynki i dla chłopca musi być przygotowane i sukienusia chociaż jedna różowa koniecznie !!:-)

U mnie dalej nic z wyborem imion :-p Ja jakoś nie umiem się za to zabrać... ;-) Może jak płeć poznamy to zaczniemy mysleć...chociaż z tą płcią do końca nie wiadomo i trzeba być przygotowanym i tak na męskie i damskie imię :happy:

Majako Julia polecam :-) Piękne imię wszyscy mi to ciągle powtarzają :laugh2:;-):-)

Ja parę lat temu wymyśliłam sobie imię Oliver i tak już postanowiłam. Nad dziewczynką się tak bardzo nie zastanawiam bo mam przeczucie na synka, ale podoba mi się Milenka, niestety od paru lat nazywam tak mojego kocurka, więc nici.:wściekła/y:

u nas z Alicja z pierwszego miejsca spadla na drugie i teraz przoduje Marlenka, a z chlopakiem zostajemy przy Mikołaju, choc nie jest to imie przy ktorym sie rozplywam...no ale maz nie chce zadnych z "sz" i "cz"..a mi sie o wiele bardziej podoba Szymon, Mateusz czy Miłosz...no ale moze bedzie dziewczynka i dylematu nie bedzie;-)

Na razie moj maz uparcie nie chce nawet rozmawiac o imionach dla chlopca :-( dla niego to jest dziewczynka i koniec. Imona nad ktorymi sie zastanawia to Amelia, Zofia, Eliza, Emilia (to mi sie strasznie podoba i po francusku tez niezle brzmi).

kaczusia bardzo mi się podoba Amelka ,Zosia i Emilka .....Piękne dla małej dzidzi i dla dorosłej kobitki .Bardzo Ci życzę ,żeby to była dziewczynka :-)

reklama
Do góry