reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

ewe my kupiliśmy właśnie takie z drewexu,bo poważnie kiedy ewa rok skończyła przestala jeśc w wysoki,a nawet wcześniej chyba,bo się wierciła i siedziec w ogóle nie chciała,poza tym naprawdę warto,bo teraz ewa sobie przy tym rysuje,maluje,wycina czy cokolwiek,a łatwo to wymyc...teraz mężulo tylko zmienił tapicerkę:)bo ewa tamtą rogromiła i jest dla Kini,tylko,ze Ewie teraz trzeba inny kupic:)moim zdaniem dużo bardziej się opłaca tego typu krzesełko (zwłaszcza jeśli o cenę chodzi)
heksa śliczny ten fotelik...ile kosztował???do ilu kg jeździ w pasach fotelikowych???

reklama
Ja kupiłam tanie krzesełko ( chyba 220 zł z firmy Alexis), ale jestem z niego bardzo zadowolona. Dla mnie bardzo wazne jest w nim to ze ma kółka i mogę małą przetransportowac z pokoju do pokoju, ważne jest tez, ze sie latwo sklada i wtedy nie zajmuje juz tyle miejsca co te drewniane. Ma wszystko co trzeba czyli pieciopunktowe pasy, regulacje wysokosci, odchylenie siedziska oraz dwie zdejmowane tacki, aha i uważam, że jest ładne :-)

Weronice bardzo się podoba, naraszcie siedzi na tym samym poziomie co my, a nie ciągle na podłodze, już nie musi tak głowy wysoko zadzierać, żeby na mamę popatrzyć ;-)
trochę mnie w sumie zamurowało, jak zobaczyłam ile to kosztowało... gdybym miała sama kupować, kupiłabym na pewno tańsze... no ale jest super fajne :-)

Heksa - strasznie mi przykro :-:)-:)-:)-:)-( - może twój mąż zmądżeje - w końcu ma taką świetną zonę i córeczkę.

Ja ma krzesełko podobne do Lilith = i to odchylenoe jest super - mój ma cały czas odchyloną pozycję

A ja brałam 3 tyg temu udział w konkursie przyjaciólkiDZIECKO i wysłałam 4 smsy po 2,4 na 4 rózne nagrody i wczoraj dostałem smska ze wygrałam prosze podac adres a nagroda w ciągu 3-m-cy bedzie przesłana szok
tylko nie wiem co w koncu wygrałam;-)
przekonam sie jak przyslą
śmiesznie bedzie jak kojec albo fotelik samochodowy.:tak:

reklama
Do góry