reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

ewe my kupiliśmy właśnie takie z drewexu,bo poważnie kiedy ewa rok skończyła przestala jeśc w wysoki,a nawet wcześniej chyba,bo się wierciła i siedziec w ogóle nie chciała,poza tym naprawdę warto,bo teraz ewa sobie przy tym rysuje,maluje,wycina czy cokolwiek,a łatwo to wymyc...teraz mężulo tylko zmienił tapicerkę:)bo ewa tamtą rogromiła i jest dla Kini,tylko,ze Ewie teraz trzeba inny kupic:)moim zdaniem dużo bardziej się opłaca tego typu krzesełko (zwłaszcza jeśli o cenę chodzi)
heksa śliczny ten fotelik...ile kosztował???do ilu kg jeździ w pasach fotelikowych???

reklama
Ja kupiłam tanie krzesełko ( chyba 220 zł z firmy Alexis), ale jestem z niego bardzo zadowolona. Dla mnie bardzo wazne jest w nim to ze ma kółka i mogę małą przetransportowac z pokoju do pokoju, ważne jest tez, ze sie latwo sklada i wtedy nie zajmuje juz tyle miejsca co te drewniane. Ma wszystko co trzeba czyli pieciopunktowe pasy, regulacje wysokosci, odchylenie siedziska oraz dwie zdejmowane tacki, aha i uważam, że jest ładne :-)

Weronice bardzo się podoba, naraszcie siedzi na tym samym poziomie co my, a nie ciągle na podłodze, już nie musi tak głowy wysoko zadzierać, żeby na mamę popatrzyć ;-)
trochę mnie w sumie zamurowało, jak zobaczyłam ile to kosztowało... gdybym miała sama kupować, kupiłabym na pewno tańsze... no ale jest super fajne :-)

Heksa - strasznie mi przykro :-:)-:)-:)-:)-( - może twój mąż zmądżeje - w końcu ma taką świetną zonę i córeczkę.

Ja ma krzesełko podobne do Lilith = i to odchylenoe jest super - mój ma cały czas odchyloną pozycję

A ja brałam 3 tyg temu udział w konkursie przyjaciólkiDZIECKO i wysłałam 4 smsy po 2,4 na 4 rózne nagrody i wczoraj dostałem smska ze wygrałam prosze podac adres a nagroda w ciągu 3-m-cy bedzie przesłana szok
tylko nie wiem co w koncu wygrałam;-)
przekonam sie jak przyslą
śmiesznie bedzie jak kojec albo fotelik samochodowy.:tak:

reklama
Do góry