reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

reklama
Heksulka głowa do góry. Jestem pewna, że twój mąż zmądrzeje. Trzymaj się bidulko.
A Natalka jak zwykle śliczna i widać podoba się jej nowe łóżeczko:):):) .. i sie jej nie dziwie, bo wypasione:) jest.

wow ale wypasione łóżeczkoi. Natalka jeste przepiękna a ty jestes SILNA i przetrwasz to wszystko - zobaczysz. Jestes na gg niedostępne ale cos cie napisałam jak juz będziesz dostępna to mam nadzieję ze to odczytasz

heksa super to łóżeczko. Naprawdę wypasione, ale niestety smutne to, że musiałaś je jednak kupować :-( :-( :-( Życzę ci dużo siły i żebyś nie podejmowała żadnych dezycji pochopnie. Na pewno będziesz się zawsze kierowała dobrem Natalki, ale swoje też miej na uwadze. TRZYMAJ SIE I NIE DAJ SIE :-)

heksa, super łóżeczko i widać Natalce się podoba :-)
życzę Ci żeby twój mąż na oczy przejrzał i dołączył do was, żebyście byli szczęśliwą rodzinką

Współczuje Heksa, trzymaj się bidulko. Dacie radę, nie jesteś sama, masz Natalkę i nas :). A Natalka prześliczna, ale pyzolina się z niej zrobiła, a pamiętam jak martwiłaś się że nie je i mało przybiera...
Trzymamy mocno za was kciuki!

Heksa, super to łóżeczko :-)

A ja muszę na gwałt kupić krzesełko do karmienia, wogóle nie wiem czy się sugerować :happy: czy ważna jest regulacja wysokości ??? kółka? i regulacja oparć??? może macie jakieś propozycje. Do tego wszystkiego mam mało kasy i nie mogę na niego przeznaczyć więcej niż 200 zł może być używane. Myślicie że dostane za taką kasę jakieś nienajgorsze krzesełko?

EWE oglądałam MAMO JUŻ JESTEM o krzesełkach i mówili, że regluowanie oparcia jest niepotrzebne, bo dziecko ma tam siedzieć i jeść, a nie - leżeć. Ważny jest ten pałąk między nóżkami, żeby dziecko się nie wyślizgnęło dołem i pasy. Fajnie też jakby miało zdejmowany blat, który można łatwo zdjąć i umyć. Aha i musi być stabilne, żeby dziecko nie mogło go rozbujać i przewrócic się.

Więcej szczegółów nie pamiętam:) ...

:-) Dzięki Kasiunka, dla mnie to dobra informacja, jeżeli chodzi o krzesełka w tym przedziale cenowym to właśnie nowe zazwyczaj nie mają regulowanych oparć ale blaty są już zdejmowane.
Podoba mi się ten ale nie ma tego pałąka między nogami i jest chyba za tani :dry: https://ssl.allegro.pl/item136586602_nowe_krzeselko_do_karmienia_corr_promocja_.html

nie wiem narazie poobserwuję na allegro, może cosik się trafi :dry:

reklama
Do góry