reklama
T
Tamarunia
Gość
my raczej chodzika nie bedziemy kupowac bo nawet nie ma naniego u nas miejsca
nie ma gdzie sie rozpedzic
wiec raczej nie
moja ciocoa swoje dzieci na chodziku wychowal, kuzyn tez no i w sumie nic im nie jest
a Hafsa jeszcze nie ma tych zabawek bo dopiero w pt przywioza
ale za to wklej krzeslo-pierwsza proba siedzenia w krzeselku

moja ciocoa swoje dzieci na chodziku wychowal, kuzyn tez no i w sumie nic im nie jest

a Hafsa jeszcze nie ma tych zabawek bo dopiero w pt przywioza
ale za to wklej krzeslo-pierwsza proba siedzenia w krzeselku

Mandarynka
Maj 2006, Kwiecień 2009
Tamarunia - to krzesełko to z jakiej firmy? Wygląda podobnie do tego co ostatnio oglądaliśmy.
T
Tamarunia
Gość
Mandarynka! to jest MAmams&Papas
Lilith no dokladnie taki pchacz czy jak to tam sie nazywa jets super, ale to u nas jeszcze plan kupna tego jest az za jakis czas, a taki najpopularniejszy to chyba jets z v tech no nie?i ma ten srodek wyjmowany tak ze dziecko moze nim sie bawic jak siedzi czy cuscik
z chocco tez fajny, a ty juz cos szukalas?
Lilith no dokladnie taki pchacz czy jak to tam sie nazywa jets super, ale to u nas jeszcze plan kupna tego jest az za jakis czas, a taki najpopularniejszy to chyba jets z v tech no nie?i ma ten srodek wyjmowany tak ze dziecko moze nim sie bawic jak siedzi czy cuscik
ja tez chce kupić taki pchacz - ja chodziłam w chodziku i NIESTETY DYSKOPATIA i krzywy kręgosłup. NIe mówię że to przez chodzik ale nie mam przez to w ogóle mocnego kręgosłupa bo był własnie za bardzo obciązany. 10 dzieciom chodzik nie zaszkodzi ale jednynastemu zaszkodzi -nie chce zeby moja Marysia była tym jedynastym. Ale każda mama robi jak uważa za sluszne;-) ;-)
T
Tamarunia
Gość
to kiedys byly chodziki????????
T
Tamarunia
Gość
Takie Najzwyklejsze Na Swiecie, A Naprawde Praktyczne I Przydatne 
reklama
Mandarynka
Maj 2006, Kwiecień 2009
Tamarunia - pierwszy raz słyszę o tej firmie. U nas jej chyba nie ma.
Jak pytaliśmy w Krakowie w Entliczku-Pętliczku o fajne krzesełko za rozsądną cenę to polecał nam ten:
_______NOWE KRZESEŁKA BAMBI BABY dreams+ GRATISY (133944454) - Allegro
Jak pytaliśmy w Krakowie w Entliczku-Pętliczku o fajne krzesełko za rozsądną cenę to polecał nam ten:
_______NOWE KRZESEŁKA BAMBI BABY dreams+ GRATISY (133944454) - Allegro