reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

ewe ale tu chyba chodzi nie o stricte pałąk tylko coś co idzie między nogami zeby dzidzie przypiać. A to ma takie pasy. W ogóel to mi się też to krzesełko podoba

reklama
heksa łóżeczko git...ciasto też:)))))))))))))))))))))danke sehr za przepis:)
nie wiem co napisac...przykro mi,że tak CI się układa...pozostaje miec nadzieję,że chłop się wreszcie obudzi,zanim będzie za późno...
głuszek ja mam dla Ewy taki fotelik i bardzo polecam...no ja mam trochę starszy model of course...aha tylko ciężko przypiąc go tyłem do kierunku jazdy,ale of course to mozliwe:)"ramatti venus 0-13,9-18"
NOWY FOTELIK RAMATTI VENUS 9-18 +SUPERGRATISY+WYS0 (133563376) - Aukcje internetowe Allegro
cco do krzesełka do karmienia to polecam drewexu in nie umiem wkleic adresu jak to zrobic???KRZESEŁKO+STOLIK+OGRANICZNIKI 69+15=84zł ZOBACZ! (135139449) - Aukcje internetowe Allegro
no tego typu mam...bardzo fajne,bo ewa uzywałą go do teraz,mogła na nim rysowac,malowac,jeśc przy nim...no wszystko,bo odkad miała rok po prostu zdjeliśmy go z góry i zdjeliśmy tą podkładkę i miałą normalne krzeselko i stoliczek...nie jest jakiś drogi,łatwo utrzymac w czystości no i funkcjonalny bardzo,bo starczy na kilka lat...

polecam ci to bo jest tu na allegro naprawde tanie!!!
https://ssl.allegro.pl/item133742480_krzeselko_babyono_gratis_super_cena_od_ss.html

a my mamy to:
https://ssl.allegro.pl/item134992761_krzeselko_bambi_wys_0zl_7_extra_gratisow_.html

s5001723yd4.jpg

mojekrzeselkobi8.jpg

i z tego co pamietam to tam wlansie mowili ze odchylenia sa wazne a ze ma sie nie bujac ani do przodu ani na boki:)

Ale zamieszanie z tym krzesełkiem echhh. Powiedziałam mężowi o tych z drewexu co biedronka mówiła i mąż twierdzi że to całkiem niegłupie. Ale czy ja wiem... bo w sumie to ja chciałam właśnie taki fotelik jak dalam link lub taki co dała Lilith. Kurde, ja to mam problemy :szok: :baffled: :happy: :confused:

Lilith ty masz to krzesełko superowe, właśnie poluje na takie na allegro ale używane oczywiście :baffled:

Boszzzzzzeeee może kiedś wygram w totka :eek:

reklama
Do góry