reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

reklama
Oleńka ja mam osobny pokoik dla dla Marysi - sa zdjęcia wklejona w wątku o pokoikach - daję tam łóżeczko i mebelki (szafka, dwie półki, komoda i taki regał) oraz taki większy rozkladany fotel - ja tam będe spać początkowo (a potem powrócę do sypialni :)) Mebelki też wkleiłam na wątku o pokoikach dla dizdzi. Zresztą poczytaj sobie ten watek - tam dużo z nas powklejało zdjęcia i poopisywało kąciki naszych maleństw

odebralismy wozek:):):):)
nie zlozylismy wiec nawet nie wiemy czy wszystko w tych kartonach jest. jak na razie stoi u cioci i dopiero jak Fazilka sie urodzi to przytaszczymy go do domu(glupi zabobon :mad:)

Gluszku przeczytalam caly watek, faktycznie babka ma niezle porady!!!takie praktyczne !!!!!!i poodba mi sie slowo przy tym"subiektywna"bo faktycznie dla kazdego co innego:) tak wiec dzieki bardzo:):):)za linka:):):)

A nie wiem gdzie mam spytac, wiec pytam tu, w koncu to o wyprawce!:) Lilith czy moze mialas juz okazje spytac mame o becikowe dla mam rodzacych za granica ale z obywateelstwem mam i maluszkow polskim i jaki termin jest skaldania na ten podstawowy becik???

kupiłam pościel z gucio tą którą dziewczyny polecały z ochraniaczem na całe łóżeczko potem wkleje :) gosiek wózek extra to jeden z dwóch nad którymi sama sie zastanawiam prosze opisz mi jakie jest zawieszenie i ile waży i czy jesteś zadowolona:)

Głuszek dzięki za opisanie pokoiku zaraz poczytam sobie :)

reklama
no kropecka niezłe zakupy:) chya skorzystam też kupie koszule ale ile sztuk tych koszul wziełaś?? a i powiedzcie mi te flanelowe pieluch w zasadzie do czegu są???

Do góry