reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

No ta jest bez bo nie potrzebujemy.ale i tak cena jest super no i posciel cudna!ochraniacze wysokie! pierw myslalam ze kupie zwykla 2 elementowa ale jak trzeba bedzie uprac tamte ochraniacze w kaczuchy to co? a wlasnie ta cena jest super i posciel tez:)
Bardzo sie ciesze z zakupow! chociaz tyle! bo z domu wyjsc nie mozna i wybrac:(:(

Wogole to jak dzis na to patrze to juz strasznie duzo kasy poszlo...i mam szczescie z tymi ciuszkami! i wsumie co to jest ten 1 tys :(:( becikowego....jak na dziecko trzeba znacznie znacznie wiecej!

reklama
Lilith a przyszła już Ci ta pościel, też bym taką zamówiła :) a jak już kupilaś to zależy mi na ocenie, chciałabym taką w żyrafki bo jeszcze nie mam.
A przewija jest ślicznuchny, czy to jest przewijak o standardowych wymiarach na łóżeczko ?
Z tym spirytusem to zamieszałyście, teraz trzeba będzie biegać po aptekach żeby taki zrobili :) ale co tam, kobiecie w ciąży się nie odmawia :)

no, Lilith, widze, ze dostalas wreszcie przewijak ze slonikiem :)
sliczne rzeczy :)
a ta posciel ja tez kupilam, a razem z wkladami, bo nie mialam i z przescieradlem :) Jest bardzo ladna chociaz bardzo sztywna i musze zobaczyc co bedzie po wypraniu, ale zyrafki sa sliczne :)

Lilith, a to kolorowe w duzej ilosci to co to jest? okrycia kapielowe czy zwykle reczniczki?
ja tez czekam na posciel. Po praniu powinna "zmieknac", np nie? :)

Zazwyczaj posciel mieknie po praniu :) no i tez taka funkcja proszkow ze zmiekcza itd:) Ewe ja ta posciel zamowilam dzis rano o 9 !!!! wiec jeszcze nie wiem jaka bedzie ale wyglada cudnie!!!
A+T no zamowilam wkoncu ten na allegro zreszta od tej osoby biore wszystko procz poscieli to i tak mis ie oplaca u nas w Tesco przewijak 66 zl !!! chyba ich porabalo (sorki za tekst ale ...)
Wesolutka to sa okrycia kapielowe! bo mialam tylko 1 a to mi sie strasznie podobalo!!!!! i akurat ta osoba miala :):) poszczescilo mi sie! i tez u nas sa od 26-36 zl a ja placilam 20 zl:):)

Lilith ty juz chyba masz wszystko?oprocz wozka zdaje sie?A wlasnie Gosiek fajnie co?my jutro tez mamy odebrac w koncu wozek(z 1,5tyg opoznieniem) normalnie nakrzyczelismy na tych sprzedawcow ze naciazgaja klientow na krotki czas oczekiwania a tak naprawde jest jeszcze dluzszy niz wszedzie!!!!!jutro zloymy mam nadzieje i bedzie juz sobie na nas czekac( a wlasciwie na Fazilke)

Ja też mam wrazenie że ta pościel jest sztywna. A pierzcie to wnętrze (tzn wypełenienie czyli kołderke i podusię)? Kurcze ja sie troche boję, ze się zniszczy.
Acha ja też byłam dziś na zakupkach. jak w końcu dorwę ten aparat to obiecuję wklepić zdjęcia.

reklama
Do góry