reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

No ta jest bez bo nie potrzebujemy.ale i tak cena jest super no i posciel cudna!ochraniacze wysokie! pierw myslalam ze kupie zwykla 2 elementowa ale jak trzeba bedzie uprac tamte ochraniacze w kaczuchy to co? a wlasnie ta cena jest super i posciel tez:)
Bardzo sie ciesze z zakupow! chociaz tyle! bo z domu wyjsc nie mozna i wybrac:(:(

Wogole to jak dzis na to patrze to juz strasznie duzo kasy poszlo...i mam szczescie z tymi ciuszkami! i wsumie co to jest ten 1 tys :(:( becikowego....jak na dziecko trzeba znacznie znacznie wiecej!

reklama
Lilith a przyszła już Ci ta pościel, też bym taką zamówiła :) a jak już kupilaś to zależy mi na ocenie, chciałabym taką w żyrafki bo jeszcze nie mam.
A przewija jest ślicznuchny, czy to jest przewijak o standardowych wymiarach na łóżeczko ?
Z tym spirytusem to zamieszałyście, teraz trzeba będzie biegać po aptekach żeby taki zrobili :) ale co tam, kobiecie w ciąży się nie odmawia :)

no, Lilith, widze, ze dostalas wreszcie przewijak ze slonikiem :)
sliczne rzeczy :)
a ta posciel ja tez kupilam, a razem z wkladami, bo nie mialam i z przescieradlem :) Jest bardzo ladna chociaz bardzo sztywna i musze zobaczyc co bedzie po wypraniu, ale zyrafki sa sliczne :)

Lilith, a to kolorowe w duzej ilosci to co to jest? okrycia kapielowe czy zwykle reczniczki?
ja tez czekam na posciel. Po praniu powinna "zmieknac", np nie? :)

Zazwyczaj posciel mieknie po praniu :) no i tez taka funkcja proszkow ze zmiekcza itd:) Ewe ja ta posciel zamowilam dzis rano o 9 !!!! wiec jeszcze nie wiem jaka bedzie ale wyglada cudnie!!!
A+T no zamowilam wkoncu ten na allegro zreszta od tej osoby biore wszystko procz poscieli to i tak mis ie oplaca u nas w Tesco przewijak 66 zl !!! chyba ich porabalo (sorki za tekst ale ...)
Wesolutka to sa okrycia kapielowe! bo mialam tylko 1 a to mi sie strasznie podobalo!!!!! i akurat ta osoba miala :):) poszczescilo mi sie! i tez u nas sa od 26-36 zl a ja placilam 20 zl:):)

Lilith ty juz chyba masz wszystko?oprocz wozka zdaje sie?A wlasnie Gosiek fajnie co?my jutro tez mamy odebrac w koncu wozek(z 1,5tyg opoznieniem) normalnie nakrzyczelismy na tych sprzedawcow ze naciazgaja klientow na krotki czas oczekiwania a tak naprawde jest jeszcze dluzszy niz wszedzie!!!!!jutro zloymy mam nadzieje i bedzie juz sobie na nas czekac( a wlasciwie na Fazilke)

Ja też mam wrazenie że ta pościel jest sztywna. A pierzcie to wnętrze (tzn wypełenienie czyli kołderke i podusię)? Kurcze ja sie troche boję, ze się zniszczy.
Acha ja też byłam dziś na zakupkach. jak w końcu dorwę ten aparat to obiecuję wklepić zdjęcia.

reklama
Do góry