reklama
O
Oleńka27
Gość
zamówiłam dzisisaj pościel z alegro hm to mój pierwszy raz ciekawe jaka będzie a co do wózka to dalej nie mam i nie wiem jaki kupić jak macie coś dla mnie jakieś ciekawe oferty to poprosze. z góry dziękuje
gunia
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Ja dostałam kołderke i podusię i ochraniacz - przeprane - nic sie z tym nie stało, mam jeszcze jeden komplet kupiony i zamierzam wyprać, pamiętam ,że na styczniówkach czy grudniówkach chyba prały, ale jednej dziewczynie coś sie stało z ochraniaczem.
O
Oleńka27
Gość
dziewczyny powiedzcie mi jakie wogóle macie wypsażenie pokoiku od dzidzi chodzi mi gównie jakie mebelki? gdzie kupić jakąś komode fajną czy coś czy wanienke macie na stelazu ?? jak macie to użądzone???
Przed chwilą właśnie dostałąm wózek - z wielkiego kartonu wyciągnęłam tylko kółka i sprawdziłam czy jest ten kolor co zamówiliśmy. Cały montaż zostawię dla Romana jak wórci z pracy - nie chcę się tłuc z wózkiem - bo jest ciężki ( dla kobniety w ciąży ) - ale się cieszę.
O
Oleńka27
Gość
gosiek a jaki wózek zamówiłaś?? i skad??
T
Tamarunia
Gość
no Gosiek to fajnie!!!jak bedziesz miala mozliwosc to wklejaj foty(ja chyba nie wkleje bo jak zlozymy to u cioci a tam to tak glupio robic zdjecia dla wozka, jeszcze pomysla sobie ze jakas nawiedzona jestem ;D)ale jak tylko bedziemy mieli w domu to oczywiscie wtedy juz nie ma na mnie mocnych!wkleje i pokaze
co do prania, to ja chyba nie bede prala kolderki, bo przeciez sie na to naklada poszewki, ktore upiore. Ja sie zastanawiam czy kocyki prac?mam 3.prac?na to juz poszewki sie w koncu nie naklada???....pomocy!
a i jeszcze co do polkoiku, to tak:
my bedziemy spac razem z Fazilka. W pokoju bedzie: szafa, komoda z przewijakiem, poleczki, lozko nasze, komoda druga na nasze rzeczy, wozek, lozeczko kupujemy jak mala sie urodzi, bo na poczatku bedzie w wozku spac, albo na naszym lozku, a i jeszcze na lezaczku(sztywny, rozkladany na plasko), nie kupilismy stealaza do wanienki, bo te metalowe , ktore w olsce widzialam, tutaj sa takie ze bym sie bala wanienke wstawic, takie sa niestabilne, a te plastikowe, razem z miejscem na przewijanie, sa na mala wanienke i w koncu stanelo na tym ze bedziemy na krzeslach wanienke stawiac w pokoju jakos trzeba sobie radzic : aha jak sie zmiesci to dobrze by bylo fotel wstawic, zeby miec gdzie karmicmalutka
dzisiaj robimy pozadek troche, tzn wszystkie smieci(czytaj rzeczy, ktore leza i czekaja na lepsze czasy, a bo moze sie przyda)zostana zaladowane do kartonow i do vana i wio na smietnik ;D nastepnie w weekend jak dobrze pojdzie bedziemy myc sciany(nie bedzie u nas remontu) i wynajmmiemy taki odkuzacz do mycia dywanow i umyjemy wykladziny, tak wiec powolutku w koncu sie rusza
co do prania, to ja chyba nie bede prala kolderki, bo przeciez sie na to naklada poszewki, ktore upiore. Ja sie zastanawiam czy kocyki prac?mam 3.prac?na to juz poszewki sie w koncu nie naklada???....pomocy!
a i jeszcze co do polkoiku, to tak:
my bedziemy spac razem z Fazilka. W pokoju bedzie: szafa, komoda z przewijakiem, poleczki, lozko nasze, komoda druga na nasze rzeczy, wozek, lozeczko kupujemy jak mala sie urodzi, bo na poczatku bedzie w wozku spac, albo na naszym lozku, a i jeszcze na lezaczku(sztywny, rozkladany na plasko), nie kupilismy stealaza do wanienki, bo te metalowe , ktore w olsce widzialam, tutaj sa takie ze bym sie bala wanienke wstawic, takie sa niestabilne, a te plastikowe, razem z miejscem na przewijanie, sa na mala wanienke i w koncu stanelo na tym ze bedziemy na krzeslach wanienke stawiac w pokoju jakos trzeba sobie radzic : aha jak sie zmiesci to dobrze by bylo fotel wstawic, zeby miec gdzie karmicmalutka
dzisiaj robimy pozadek troche, tzn wszystkie smieci(czytaj rzeczy, ktore leza i czekaja na lepsze czasy, a bo moze sie przyda)zostana zaladowane do kartonow i do vana i wio na smietnik ;D nastepnie w weekend jak dobrze pojdzie bedziemy myc sciany(nie bedzie u nas remontu) i wynajmmiemy taki odkuzacz do mycia dywanow i umyjemy wykladziny, tak wiec powolutku w koncu sie rusza
O
Oleńka27
Gość
dzięki tamarunia za opis i czekam dziewczyny na wsze konciki dla dzidzi chętnie sie dowiem jakie sprzęty macie lub planujecie mieć
reklama
oleńka - oto namiar na mój wózek i na firmę gdzie kupiliśmy
http://calineczka.pl/sklep/product_...=3839&osCsid=f2ec5e8924dbce70572335db2ab90e9c
http://calineczka.pl/sklep/product_...=3839&osCsid=f2ec5e8924dbce70572335db2ab90e9c