reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

Gosiek rożki już wyprane, jeden już suchy i wyprasowany (wczoraj niebieskie pranie). Absolutnie nic się nie stało, wszystko jest ok :) Prałam w 40 stopniach + płukanie extra+wirowanie.

reklama
ja sie boje prania ....powaga....wlasnie nie wiem co i jak prac:(:( arozek...mam usztywniany jak go wyprac??? kurde no...a welurkowe rzeczy kurteczki sweterki...bo bawelne typowia wiadomo:(

Lilith jak wyprać rożek to ja nie wiem, może masz napisane na metce jakieś instrukcje. Ja piore wszystko jak gosiek, czyli kolorami. Niektóre welurki też są już wyprane :) nic się nie stało . Pościel 1 kpl już wyprany, też ok :) Jedynie boję się wyprać w temp, wyższej niż 40 stopni.
Acha sweterki uzywane wyprałam w pralce (leniuch okropny ze mnie ) nowe wypiorę w płynie do prania Lovella,
czapeczki, skarpetki, napki też wypiorę ręcznie.
Jak na to wszystko patrzę to stwierdzam, że jakieś jeszcze 3 dni spędzę na praniu i przy desce do prasowania :p

Ewe no ja myslalam podobnie by poprac ale mam tego tak duzo ze naprawde sie boje! no i co i jak w rekach...jutro na szczescie przyjedzie babcia i pewnie ona sie za to zabierze:):) ;D

Ewe hihi jakby miala nie daleko pewnie by pomogla:):)Ale wiesz babcia juz swoje latka ma i za niedlguo 60 ale radzi sobie super!!! ;D i robi pyszne papu! a wogole to smiac mis ie chce bo ja mam jeszcze 2 pra babcie!!!! w tym jedna jeszcze jezdzi na rowerze:) Czyli nasza mala bedzie miala pra pra babcie!

Kasiunka!to ty juz do poprdu zwarta i gotowa :laugh:
Lilith nasza mala bedzie miala jednego pradziadka, dwie pra babcie, dwie babcie i zadbego dziadka :(
Lilith ja welurki, sweterki upralam razem w pralce, nastawilam na 30 stopni i dodatkowe plukanie, nic sie nie stalo. pieluchy na 60 stopni i bede prasowac, a bawelniane te wszytskie body itp na 40 stopni:)
poscielke upiore zas tak jak napisane bedzie na metce(jeszcze nie mam bo mamcia ma dowiezc)
kocyki jednak umyje , w kocu bedzie dotykac do twarzyczki!

reklama
miec prababcie to szczescie, a pra prababcie??? wow!!!
wyobrazcie sobie, co tez trzeba czuc, gdy na swiecie pojawia sie juz nie trzecie, ale czwarte pokolenie! cos niesamowitego!

Do góry