reklama
Lilith jak wyprać rożek to ja nie wiem, może masz napisane na metce jakieś instrukcje. Ja piore wszystko jak gosiek, czyli kolorami. Niektóre welurki też są już wyprane nic się nie stało . Pościel 1 kpl już wyprany, też ok Jedynie boję się wyprać w temp, wyższej niż 40 stopni.
Acha sweterki uzywane wyprałam w pralce (leniuch okropny ze mnie ) nowe wypiorę w płynie do prania Lovella,
czapeczki, skarpetki, napki też wypiorę ręcznie.
Jak na to wszystko patrzę to stwierdzam, że jakieś jeszcze 3 dni spędzę na praniu i przy desce do prasowania
Acha sweterki uzywane wyprałam w pralce (leniuch okropny ze mnie ) nowe wypiorę w płynie do prania Lovella,
czapeczki, skarpetki, napki też wypiorę ręcznie.
Jak na to wszystko patrzę to stwierdzam, że jakieś jeszcze 3 dni spędzę na praniu i przy desce do prasowania
Ewe hihi jakby miala nie daleko pewnie by pomoglaAle wiesz babcia juz swoje latka ma i za niedlguo 60 ale radzi sobie super!!! ;D i robi pyszne papu! a wogole to smiac mis ie chce bo ja mam jeszcze 2 pra babcie!!!! w tym jedna jeszcze jezdzi na rowerze Czyli nasza mala bedzie miala pra pra babcie!
T
Tamarunia
Gość
Kasiunka!to ty juz do poprdu zwarta i gotowa :laugh:
Lilith nasza mala bedzie miala jednego pradziadka, dwie pra babcie, dwie babcie i zadbego dziadka
Lilith ja welurki, sweterki upralam razem w pralce, nastawilam na 30 stopni i dodatkowe plukanie, nic sie nie stalo. pieluchy na 60 stopni i bede prasowac, a bawelniane te wszytskie body itp na 40 stopni
poscielke upiore zas tak jak napisane bedzie na metce(jeszcze nie mam bo mamcia ma dowiezc)
kocyki jednak umyje , w kocu bedzie dotykac do twarzyczki!
Lilith nasza mala bedzie miala jednego pradziadka, dwie pra babcie, dwie babcie i zadbego dziadka
Lilith ja welurki, sweterki upralam razem w pralce, nastawilam na 30 stopni i dodatkowe plukanie, nic sie nie stalo. pieluchy na 60 stopni i bede prasowac, a bawelniane te wszytskie body itp na 40 stopni
poscielke upiore zas tak jak napisane bedzie na metce(jeszcze nie mam bo mamcia ma dowiezc)
kocyki jednak umyje , w kocu bedzie dotykac do twarzyczki!
reklama