reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

dziewczyny co z kosmetykow kupujecie?dla dzidzi?ja kupilam szampon , plyn do kapieli z lawenda, mydelka, chusteczki, wate, co jeszcze??

reklama
Mam tu pytanko dla doświadczonych już mam. Czy herbatkę podaję się od pierwszych dni życia ? a jak tak to jaką trzeba kupić ? To ma być rumianek, czy herbatka z kopru włoskiego?

::) o toż to szok, nie wiedzialam że dzieci tak piją ::) a rumianki itp to od kiedy się podaje :)

dobre pytanie ewe, ja tez sie podczepiam do niego: od kiedy podaje sie jakies herbatki? Czytalam, ze wode dziecku tez mozna dac?

W szkole rodzenia słyszałam taką wersję o herbatkach: "Dzieci karmione piersią się nie dopaja żadnymi herbatkami a herbatki na kolki pije mama" Pytanie do doświadczonych mam: Co wy na to?

reklama
Własnie Tamarunia, widze że tu już zwarta i gotowa :laugh: ;) chyba wszystko już masz
Ale nie widze nic do pielęgnacji pępuszka po porodzie tzn jakiś spirytusów, jałowych gazików itd. szczerze mówiąc to za wiele na ten temat nie wiem :(
acha jeszcze potrzebna jest sól fizjologiczna do przymywania oczek (też nie wiem ile)
I jakby tu kochane mamy też pomogły ;D to dostaną całusków kilka :-*

Do góry