reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

reklama
Fajny wozek Gosiek. A my kupujemy od jakiegos goscia z Alegro fotelik uzywany deltima za 50 zł bo bez daszka. Ale co tam do samochodu daszek nie potrzebny a na to konto bedzie mozna kupic jeszcze cos innego.

Co do tych przewijakow to mam własnie taki usztywniany wzor nr 23 za 32 zł :)
Wkładni w szpitalu to chyba nie beda potrzebne, bo jak bede w samej koszuli bez stanika to jak by sie trzymały? No chyba zebym w staniku ale chyba nie... ???

a dlaczego nie Angie weżmiesz już taki dla mam karmiących
a co zrobisz jak będzie nawał pokarmu tak gdzieś w trzeciej dobie po porodzie?
loepiej weż stanik i wkładki

No nie wiem ja sie nie znam :p. Jesli tak mowi doswiadczona mama to pewnie racja. Tylko myslałam, ze w szpitalu to sie w samej koszuli łazi.

reklama
Hi hi... wogole to jakos sobie nie wyobrazam nawału pokarmu z moich małych cycuchow :p Choc wiem ze to całkiem prawdopodobne bo moja siostra i moja kolezanka własnie z małymi, miały strasznie duzo pokarmu ::)

Do góry