reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

reklama
no tu już niestety nie jest okazja, u mnie w sklepie są ładne za 45 zł i jestem w szoku że tak tanio :)
a ja myślałam że wszystkie przewijaki są szytywne, o co chodzi z tą nakładką ?

Głuszek!
Cieszę się, że jeszcze jesteś! Jadę jutro do Krakowa (odwożę mamę na lotnisko). Chcę przy okazji pochodzić po sklepach dla bobasów. Możesz mi polecić jakieś fajne sklepy?

jasne
1. Entliczek Penliczek ulWyki (koło GUS-u), za taki żółtym budynkiem po lewej stronie. Wyki to jest przcznica z Opolskiej (jak będzies zjechała z lotniska - to cały czas prosto i za salonem Volvo skręcisz w lewo)
2. Entliczek pentliczek na Dobrego Pasterza (za geantem0 - jedziesz dalej prosto opolską aż dojedziesz do Geana a zanim koło parku Wodnego jest nowy Entliczek)
3. Jeśli wiesz gdzie jest M1 (na al. Pokoju) - to tam jest H&M z dzialem dzieciącym i odzież ciążową (polecam). na dużym skrzyżownaiem za geantem skręcasz w lewo i jedzuesz cały czaas prosto - aż dojedziesz do M1
4. Smyk galeria kazimierz i Plaza. Jedziesz aleją pokoju w kierunku miasta (musiz się zapytać0 i za 500 m masz po prawej Plazę. potem jeszcze jedziesz dalej prosto iaz będziesz miała kirunkowskazy na Galerię Kazimierz (jakbyś ich nie zauwazyła, to na rondzie Grzegórzeckim skręcasz w lewo, nie wjeżdzasz na most tylko pierwszym zjazdem na prawo = przed mostem i już masz galerię kazimierz)

Oczywiście jest jeszcze dużo innych sklepów - ale tu masz tak trase ułoona miare po kolei. Chyba że znasz dobrze kraków to wtedy
Świat Dziecka u. Zgody 7
Dzięcięca Kraina Popolino ul. Lubicz 2
Nie wiem ilebędziesz mieć czasu ale te 5 powyższych + przemieszczanie się +korki krakowskiei tak spowodują ze ci spokojnie zejdzie caly dzień (szczegółnie że trudno soie odmówić czassmi wejścia do innych sklepików albo zatrzymania się na pyszną mrożona kawę :)w Galerii Kazimierz lub Plzaei (POLECAM, mniam, mniam)
pozdrawiam cię Mandarynko i miłych zakupów

ewe ja mówię o nakładkach silikonowych miekkich najczesciej przydają sie w szpitalu na obolałe i pogryzione przez małego ssacza brodawki(niektórym dziewczynom az krwawiły sutki)nie wiem czy mozna w nich chodzić po miescie hihihi bo w szybkim czasie (bepanthenem smarowałam)sutki doszły mi do ładu
a głuszek chyba o taki ch sztywnych nakładkach podwójnych z Aventu w których rzeczywiście zbiera się mleko z piersi
mozesz je zobaczyć na allegro u kogoś kto sprzedaje Avent.

reklama
Do góry