reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

ja mam deltima voyagera i wazy ok. 15 kg no i mieciutki. Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu ale narazie jestem naprawde zadowolona. Ma wszystkie bajery, nie jest za ciezki no i jak mowie amortyzacja super.

reklama
Lilith, dopiero teraz przeczytałam :) Naprawde tak jest, że można wszędzie naprawić?? tzn że jakby co (naprzykład po miesiącu odpadło kółko) to mogę zgłosić to do byle sklepu?? i oni przyjmą taką reklamację ?

No wlasnie tak slyszalam! ale wiesz co najlepiej bedzie jak spytasz np tego sprzedawcy od ktorego chcialabys kupic wozek:):) wtedy masz pewnosc co i jak:)

No właśnie znalazłam sprzedawcę z żor a to niedaleko, ale mój mąż mówi że w sklepie widział 30 zl drożej niż na allegro, a wtedy się nie opłaca nawet na benzynę dawać. Właśnie napisałam do sprzedawcy ciekawe co odpowie :)

A myśli któraś z was o używanym? czy razcej wszystkie nastawiacie się na nowe?

PS. Ja myślę o takim: http://www.allegro.pl/item87709640_bebecar_multipla_at_gondola_spacerowka_fotelik.html
albo takim: http://www.allegro.pl/item88105520_bebecar_tracker_zestaw_.html

Wózek jest moim zdaniem rewelacyjny, ale nowy kosztuje około 2700 - co uważam za przegięcie.
Chciałabym poznac wasze zdanie na temat tego wózka i w ogóle na temat zakupu wózka używanego (na temat fotelika już wiem, ze lepiej kupić nowy - ale co myślicie o zakupie uzywanej gongoli, spacerówki i stalaża???)

J tak tylko na momencik zmienie temat ... Chcialam sie pochwalic lozeczkiem, w koncu odebralismy wiec odrazu wysylam zdjecie. Buzka!!!

wydaje mi sie ze za te pieniadze kupisz super i do tego bedzie nowy!wydaje mi sie ze jesli zdecydowalas sioe wydac okolo tysiaca to lepiej kupic nowy.ma mama zakupila buggyboba implastu za 1000 zl z zestawie rowniez fotelik samochodowy.akurat byla w sklepie promocja bo sa w ogole po 1500 zl

Ja osobiście kupię nowy wózeczek, wolę tańszy a taką "nóweczkę". A jeśli już zdecydowałabym się na kupno używanego to na pewno pobuszowałabym po sklepach gdzie są komisy takich wózków, na allegro raczej bym nie ryzykowała wydać 1000zł i kupić w ciemno, a zdjęcia nie zawsze oddają stan rzeczywisty.

basiek - śliczne łóżeczko
Wózek ja też planuję kupić nowy ( nie ma to jak nowe pachnące świeżością) - ale kwotę tez mam do dyspozycji 1000 zł.

reklama
My też raczej nastawiamy się na nowy, ale... Ostatnio rozmawialiśmy z takimi sąsiadami, których córeczka już wyrasta z Fokusa (stan idealny!) i może w marcu/kwietniu będą chcieli go sprzedać za połowę ceny sklepowej. Jeśli tak będzie faktycznie to nawet się nie zawahamy tylko go kupimy!

Gosiek- na poprzedniej stronce zostawiłam Ci info o Breakerze, nie wiem czy widziałaś...

Głuszek-jak chcesz kupować używany przez Allegro wybierz z okolic Krakowa żebyś mogła pojechać, pomacać, odebrać osobiście itp, bo zdjęcia nie oddadzą wszystkiego, a wiadomo że każdy chce sprzedać i pisze że w super stanie.

Do góry