reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

A ja cały czas wacham się między:
Baby Active a Tako City Voyager
i jeden i drugi mi się podoba - chyba będe podobnie jak wesolutka ciągnąć losy ;)

reklama
Gosiek a gdzie moge zobaczyć ten wózek Baby Activ? bo jestem ciekawa jak wygląda przyślij link jak możesz albo podaj stronke:)

Ja jeszcze nie jestem przekonana co do typu.
W Tako podobają mi się kolorki i bajery za sznureczków - ale waga mnie przeraża,
W Baby Active - kolorki sa spokojniejsze - ale za to jest leciutki
Wszystkie inne parametry sa takie same lub b. zbliżone.

No właśnie widzę że podobne :) ale czasami wkurzają mnie w tako te właśnie bajery .......... zależy od dnia :) Jak musisz dźwigać wózek na piętro to olej tako i kup sobie babyactive. ZNowu ciężkie wózki suprer są na śniegi i chlapy. Lepiej pchać taki ciężki niż jakiś leciutki dosłownie nieść w rękach. A co jak co ale w tym kraju to zimy są długie. Zresztą nie widzę ile waży ten active ? bo tako podobno 18 kg

tako czytałam, że nawet 21 - 23 kg
babyactive 10 - 13 kg
maz oba podnosił i móił, że rożnica jest duża
do dżwigania mam półpiętro - bo pózniej mam windę, ale i tak przeraża mnie dżwiganie na półpiętro + waga dziecka. Jeszcze nie wiem muszę to wszystko przemyśleć.

dziewczyn ja wróciłam ze sklepu i oglądałam TAKO woyagera i jestem rozczarowana jest cięzki jak cholera i do tego twardy nie wiem po co są te amortyzatory .....

Gosiek nie chce Cię zniechęcać ale o tym wózku czytałam same złe opinie. Inna jego nazwa to Wychamet Breaker-poszukaj na Babyboomie i na forum gazety. Podobno cały czas się coś psuje.

reklama
Mi też podoba się TAKO, ale go nie kupię, bo poszłam do sklepu i próbowałam go podnieść i dla mnie jest STANOWCZO za ciężki(mieszkam na trzecim piętrze). Podnosiłam też DELTIMA i jest leciutki, więc jestem zdecydowana na deltima fokusa.

Do góry