reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

reklama
No właśnie wszystko to kwestia gustu :). Mi bardziej podobają się wózki klasyczne z gondolkami.
Ten Anmar na moje oko jest ok, no i cena bardzo przystępna (podobno pompowane kółka za dopłatą 50zł).
Na pewno nie kupimy z netu, kupimy go albo w sklepie albo jak już wcześniej wspomniałam może od znajomych. Nie dlatego że się boję ale dlatego że na Allegro tych wózków po prostu nie ma.

reni olenka ja kupilam anmar stilo uzywanego i na allegro.... i powiem wam ze jestem zadowolona.... przed kupnem jeszcze moja siostra byla go ogladnac bo to byl wozek z zabrza i ona miala blizej....

OGLĄDAŁAM WŁAŚNIE W SLEPIE DELTIMA FOKUSA NAPRAWDE FAJNY I LECIUTKI
BARDZO ŁADNIE SIĘ PREZENTUJE

Dziewczyny a nie przeszkadza wam że on nie ma skrętnuch kół przednich? on mi się też podoba ale... no właśnie - nie wiem jak sobie poradzę bez tych skrętnych kół - szczególnie przy spacerówce jak Marysia bedzie większa :(

Jak narazie deltim fokus jest moim faworytem bo tez szukam wielofunkcyjnego ale lekkiego wozka w przystepnej cenie. Mieszkam na pierwszym pietrze bez windy i te ciezkie wozy, ktore jeszcze do tego sa zazwyczaj drogie zupełnie odpadaja :p

ja kupiłam na allegro i jestem naprawdę zadowolona. Ludzie naprawdę w porządku a wózek ładniejszy niż na zdjęciach. Zapłaciłam im za transport 30 zł (tyle na poczcie kosztuje) ale oni stwierdzili że poczcie nie można ufać i wysłali go kurierem za którego zapłacili ponad 40 zł czyli jeszcze do tego dołożyli.

Głuszek jeśli chodzi o skrętne koła to nie wiem czy to jest takie dobre ale jak dzidzia jest już większa to z doświadczenia starszych mam wiem że i tak sie kupuje później laske bo jest leciutka i wszedzie wejdzie! ja chyba zostane przy pompowanych kołach. Dziewczyny jak ktoś jest z Katowic albo okolic i zna jakieś dobrze wyposażone sklepy z wózkami to podajcie adresy bo bym sobie na żywo pooglądała:)

a nie rozwazacie Deltima Premiere? On sie lepiej buja niz Fokus i wlasnie ma skretne kola (jesli sie nie myle)

reklama
a+t+? a masz jakiś adres gdzie można go zobaczyć??? ja już sie załamałam z tymi wózkami napialiłam sie na Tako ale na żywo on nie jest taki fajny i do tego cięszki i twardy :(

Do góry