reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

ladny jest, juz nawet dziewczyny o nim pisaly, a on nie jest podobny przypadkiem do tego, co Kropecjka kupila?tylko Kropecki jest zielony

reklama
Tamarunia nie kropecka ma inny:)
JA tez kupie z Tako ale ten inny model :) tez co ma juz lepsza amortyzacje itd:):) sliczne one sa:)

jejku to ja juz ich nie rozrozniam, normalnie szok z tym,i wozkami, ale mi sie wydaja i tak podobne, nawet jesli sa to zupelnie inne firmy:)

Lilith czy ty masz może ten wózek z Tako city voyjager???czy cos takiego?? bo on mi sie też bardzo podoba jak tak to powiedz czy kupiłaś go z neta i ile kosztował i czy jests zadowolona??!

Olenka jeszcze ni emam ale wlasnie ten wozek jest z Tako najlepszy! no chyba ze ten ze zlotej kolekcji czy cos ale nie wiem prawde powiedziwaszy czyms ie rozni.Jeszcze nie mam jak pisalam ale jak bede kupowala to napewno z netu bo u nas w sklepie jest prawie 200 zl roznicy...a to stanowczo za duzo!!!

Slyszalam ze jest naprawde super wozkiem szczegolnie za te pieniadze!! tylko dosc ciezkim wiec to trzeba rozwazyc:):)

Zgadzam się z Lilith że tako jest dosyć ciężki, więc jeśli musisz wchodzić na 3 piętro to zrezygnuj. Ja też będę miała tako, z netu zamówie tylko wtedy gdy znajdę jakiegoś sprzedawcę z okolic Tychów, Katowic itp. niestety boję się, że w innym wypadku nie będę miała w razie czego gdzie zglosić reklamację

Mi też się udało z tym przewijakiem w Geancie. I to w dodatku kupiłam ten z gazetki żółty z dwoma słonikami. Byłam dwa dni po rozpoczęciu promocji i zostało tylko 5 sztuk i to każdy uszkodzony (nadpęknięte folie), ale mój upatrzony zauważyłam na wystawce na środku sklepu, no i hyc-zamieniłam sobie i strasznie się cieszę!

ja chyba zaczne wyrywac platki jakiemus kwiatkowi i wrozyc: tako?focus?tako?fokus?? nieee wieeem. Oba fajne. Tako pieknie sie prezentuja, sa porzadne, focus jest lekki, ma klase... Fakt, mieszkam na 4 pietrze bez windy, zas, poki co, parter okupuja wozki wyrastajacego wlasnie w naszym bloczku nowego pokolenia, ale kto powiedzial, ze to ja bede targac ten wozek do gory...? ;)

ewe to nie jest tak:):)
Ty majac gwarancje mozesz chyba w kazdym punkcie naprawic:) ale one sie ponoc nie psuja:):) i to jest wielki + !!!!
Mezus mi to tlumaczyl bo ja myslalam tak jak ty ale wlasnie tak nie jest:):)

reklama
a będziesz Lilith kupować ten wózek z alegro?? czy z jakiejś innej strony?? ja jade jeszcze zobaczyc u nas po sklepach a nóż będzie w takiej samej cenie :)

Do góry