reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

reni - dzięki - poszukami i poczytam. Oj ciężki mamy orzech do zgryzenia z tymi wózkami. No coż może uda nam się wybrać jak najlepszy. W sobotę jadę do koleżanki pooglądać go sobie - akurat wczoraj odebrała ze sklepu ( akurat ten model i kolor co mi się podoba).
Ja m uszę się zdecydować na ok 10 marca - bo wtedy jade ze sponsorem ;)

reklama
no jak ze sponsorem to rzeczywiscie duzo czasu nie zostalo.ja tez bylam ze sponsorem po wozeczek(mama)

Gosik czy ty widziałaś tego tako na żywo?? miałaś okazje go pooglądać??? bo ja po wczorajszym oglądaniu stwierdziłam ze za tą cene można chyba kupić lżejszy wózeczek??! co ty na to . dziewczyny dajcie jakieś adresy fajnych wózków lekkich i w przystępnej stronie prosze bo już sama nie wiem czego chce :(

napewno nie kupimy już wózka firmy PRAMPOL dla mnie okropny ciężki i co rusz kółka wypadały.
Raz idę Piotkowską i zgubiłam koło.A jak raz mi wypadło to poproszony pan zakładał mi je pół godziny jak wreszcie zorientowaliśmy się o co chodzi jak je założyć.Więc nie polecam

reni ten pierwszy nawet fajny ! nie podobają mi sie wózeczki 3 kołowe. a cena tak do 900 zł żeby miał jakies miękkie zawieszenie i najlepiej koła pompowane taki wielofunkcyjny,

Oleńka mi też się podoba ten Anmar Cart i gdyby nie to że jestem zakochana w Deltimie Fokusie to może bym go kupiła. Ciekawa jestem ile waży z kołami pompowanymi, ale pewnie nie więcej niż 13kg.

reni a masz może zdjęcie tego Deltima??
a tak wogóle to nie boicie sie kupować z netu??? nie wiadomo co to przyjdzie???

reklama
Namiary na Fokusa: http://www.deltim.com.pl/fokus.htm .
W kwietniu mają podobno wyjść jakieś nowe kolorki. Cena z fotelikiem samochodowym to około 1100-1150zł.

Co do kupowania przez net to chyba bałabym się kupić wózek, ewentualnie można znaleźć coś blisko miejsca zamieszkania i jechać odebrać osobiście.

Do góry