reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

reklama
narazie nie chce do wiosny pozbywać się mojego godolowego ze spacerówką na pompowanych kołach - ale szukam czegoś lekkiego i do auta na któtkie wypady np. do sklepu - wtedy -- hop - parasolkę do bagażnika - a na spacery to jak najbardziej - ten który mam ...

Kropecka ja sie nie znam na takich wozkach.:)
Simama najlepiej jak spytasz tu w polecam odradzam lub na forum gazety.tam napewno ci doradza konkretnie jesli chodzi o ta firme bo ja jej zupelnie nie znam.

a polecic to moge ci Inglesine , kolezanka ma i slicznie sie prezentuje ma dosc duze kola jak na parasolke i jest malenki po zlozeniu!

Nie wiem, o której Inglesinie piszesz Lilith. Ja mam Inglesinę Trip i jestem zadowolona. Na wyjazdy i małe wypady super - mała, lekka (6,5 kg) i szybko się składa.
Ale na spacery lub po zakupy na mieście to i tak używam ten głęboko-spacerowy. :-)
Ja mam czerwoną
TripAN1.jpg

InglesinaTripAN7.jpg

No miałam parasolke dla Ignaca właśnie od wrzesnia bo za cholerę nie chciał w gondoli leżeć i już

Potem kupiłam mu już spacerówkę.

Sprawdź czy się mieści do bagażnika przede wszystkim my kupiliśmy taką że trzeba było ją zgiąć :)
Aga

moja już w sieprniu nie chciała jeździć w gondoli - wiec jeździła w foteliku - na szczęscie miałam wpinany w stelaz - potem jakoś pod koniec paździrnika zaczęłam ją wozić w spacerówce (bo jak było chłodniej to się nie mieściła w kurtce do fotelika),. A na wiosnę kupiłam parasolkę. Teraz ta spacerówka to WIELKA atrakcja (bo dawno nie była używana bo jeździ w parasolce od kilku miesiecy). Wcozraj siedziała w niej na polu 2,5 godziny i nawet nie chciała wyjsć a normalnie to tylko biega.,... albo rowerek

zmieniaj sie naszym dziecia,Natalka czasami woli spacerowke bo rzadko ja uzywamy,bardziej na wyjazdy bo jest lekka,a wozek w sumie tez d czasu do czasu,bo do parcy wciaz nosze ja na plecach:rofl2:juz troche wazy i zima bede musiala wczesniej wstawac by zdrazyc na autous,obecnie jezdzimy pociagiem stacjie mamy pod nose,ale nie usmiecha mi sie targac wozka z mala po schodach,autobusem troche dluzej sie jedzie,ale coz nosci jej wiecznie nie bede:no:

za niedlugo wozki pojda w kat:-D

Spóźnione wszystkiego najlepszego w Nowym Roku ! :-)

I mam pytanko: czy mogłybyście polecić jakąś elektroniczną nianię, słyszłam, ze niektóre charczą.

reklama
canpol baby wydaje takie nieprzyjemne dźwięki
moja szwagierka ma philipsa - i wydaje mi się że jest to fajna rzecz, odbiornik jest przenośny, malutki, baza bardzo czuła - niestety nie wiem dokładnie jaki model

Do góry