reklama
laski ja mam dylemat ktore siedzonko kupic dla NATALKI prosze doradzcie nam
mysle o Maxi-Cosi Tobi Maxi Cosi Tobi#
albo Maxi Cosi Priori XP
Maxi Cosi Priori XP
jezlei ktoras z was ma jedno z tych dwoch napiszcie waze spostrzezenia,bede wdzieczna:-)
mysle o Maxi-Cosi Tobi Maxi Cosi Tobi#
albo Maxi Cosi Priori XP
Maxi Cosi Priori XP
jezlei ktoras z was ma jedno z tych dwoch napiszcie waze spostrzezenia,bede wdzieczna:-)
SIMAMA
majowa MAMA 2007
cześć dziewczyny,
jestem "rok młodszą" od Was mamą i może doradziłybyście mi wózek a konkretnie spacerówkę dla 3,5 mies. ddużego bobasa, najlepiej parasolkę, co sądzicie o tej?
NOWA PARASOLKA UNIWERSALNA BeeBee 3 KOLORY W-WA (240418256) - Aukcje internetowe Allegro
jestem "rok młodszą" od Was mamą i może doradziłybyście mi wózek a konkretnie spacerówkę dla 3,5 mies. ddużego bobasa, najlepiej parasolkę, co sądzicie o tej?
NOWA PARASOLKA UNIWERSALNA BeeBee 3 KOLORY W-WA (240418256) - Aukcje internetowe Allegro
simama, a nie za wcześnie na spacerówkę? myślę że to dopiero wtedy jak synek będzie pewnie siedział, najwcześniej jak skończy 6 miesięcy. a parasolkę tym bardziej.
jeśli chodzi o ten wózek co pokazałaś to ładnie wygląda ale nic nie mogę powiedzieć na jego temat bo nie znam tej firmy.
jeśli chodzi o ten wózek co pokazałaś to ładnie wygląda ale nic nie mogę powiedzieć na jego temat bo nie znam tej firmy.
reklama