reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

U nas ostatnio tez juz nie ma siedzenia w wozku na spacerku.
Trzeba isc na plac zabaw albo przynajmniej polazic po trawie a ze jeszcze za raczki lub jedna to mnie plecy potem nawalaja.
A wiecie ze my dopiero kupujemy fotelik taki od 9 kg...bo mamy teraz pozyczony taki stary ale az strach nim wozic bo taki dezel. No i zastanawiamy sie jaki ten fotelik kupic? Ja mysle o jakims maxi cosi ale sa takie do 18 kg i do 25 kg. Wolalabym taki do 25 ale czym one sie roznia wogole?

reklama
u nas na topie są te małpie gaje..... Normalnie lataja po nich dwu- trzt latki i moja Marycha a ja za nią bo mam pietra ze spadnie.... wygląda to dośc komicznie, możecie mi wierzyć...Huśtawki wszystkie jej a ze zjeżadzalni po wsadzeniu jej na góre umie juz sama zjechać..... Jak będzie miała dwa lata to jej chyba tylko paralotnia albo bungie zostanie......:-D:-D:-D

No dzis wresznie zakupilismy fotelik. Zdesydowalismy sie na coneco zenith taki czerwono szary od 9 do 25 kg. Super wyglada i jestem zadowolona:-). Mam nadzieje ze bedzie dobrze sluzyl. Ma ktoras z was ten model?

hihihi Gluszek chyba tak,mala ma tyle energii szok,jak szybko sie uczy

ja tez ma szelki,ale jak na razie ich nie uzywam,pewnie do wloch sie przydadza

angie super fotelik,my tez wlasnie jestesmy na etapie kupna nowego

jesoo--- my o kupnie fotelika juz dawno zapomnielismy- Julka jezdzi w tym od 9 kg jak jeszcze nie miala skonczonego pol roku bo w tym mniejszym jej leb wystawal.
Wiecie jaka jest ulubiona zabawa Julki jak jestesmy w aquaparku? zjezdzanie w tej wielkiej zjezdzalni rurze. Oczywiscie na moich czy Przemka kolanach- i nie robi na jej wrazenia ze wpada potem calusienka do wody. Przeciera raczką oczy i spowrotem chce na gore :tak: A na zjezdzalni tez zjezdza tak jak Gluszkowej Marysia:-):-):-)

No tak Basiu ale moj Alek w sumie niedawno osiagnal 9 kg pewnie jak mial z 11 miechow no i jezdzil sobie w kolysce deltima bez takiej wkladki dla noworodkow no i miescil sie ogolnie tylko ze sie denerwowal w tej pozycji i nogi mial na oparciu siedzenia. A teraz od jakiegos miesiaca mielismy pozyczony taki stary fotelik od 9 kg no i wreszcie zakupilismy se nowy:-)
Qrcze ja mam takie szeleczki niby ze smycza ale nie wiem czy on bedzie juz chcial tak na dworze chodzic bez mojej reki bo on jakis taki bojacy jesli chodzi o to chodzenie:eek: Az dziwne bo ogolnie jest straszny szaleniec...a wogole to wiecie co wczoraj moi dziadkowie u nas byli i bylismy w szoku jak on sie zaczal popisywac i chodzic sam po calym pokoju w te i spowrotem:szok::-D szkoda ze na codzien nie chce mu sie tyle cwiczyc choc go zachecamy i nagradzamy podrzucaniem i gromkimi brawami:rofl2::tak:

Angie ja kupiłam dopiero fotelik od 9 kg dokładnie miesiąc temu (11 czerwca) bo ten nasz poprzednie obiecaliśmy pożyczyć znajomym, którym urodziła się córeczka. Ania co prawda już dawno osiągnęła wagę 9 kg, ale tamten poprzedni był do 13 kg i się jeszcze mieściła, tzn. głowa jej nie wystawała. Kupiliśmy Ramatti Venus.

super sa odwarzne dzieciaki,moja uwlielbia wode wiec pewnie bedzie swietnie sie bawic a takim parku,juz nie moge sie doczekac Wloch

Angie moja robila dokladnie tak samo,jak tylko byli goscie to smigala,a jak bylam sam to jej sie nie chiala ,nie bylo widowni,popisy sa najlepsze

reklama
Do góry