reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

reklama
Ja mam coceco - solar i jestem super zadowolona - i ma folie p. deszcową - odpinaną i ma ocieplacz na nóżki a pałak z przodu jest wyciągany - tylko od spodu trzeba odchaczyć - tam są takie wajchy ( nie wiem jak napisać)

Anzk My pojechaliśmy kupić wózek w Katowicach :-) w sklepie "Ala ma kota"
w Katowicach-Piotrowicach na Jankego. Duży wybór wózków i przystępne ceny. My np. kupiliśmy nasz w promocji o 100 zł tańszy.

A propos to sie nie pochwaliłam bo kupiłam wózek dzień przed zjazdem, bo nasz zajmował dużo miejsca w bagażniku. Chcieliśmy małą spacerówkę, żeby zajmowała mało miejsca. Kupiliśmy Inglesinę Trip. Bardzo nam ją polecały sprzedawczynie i w Katowicach i w Wodzisławiu.
Ma folie przeciwdeszczową na cały wózek.
Oto on:
trip-an7-corallo.jpg

A tak się w nim prezentowała nasza Ania:

p5030089av6.jpg

Anzk podobał mi sie też nowy wózek z Deltima - Frog - ma barierkę, folię przeciwdeszczową, osłonkę na nóżki i daszek jest dość spory, więc robi fajny cień i ma okienko w daszku do podglądu.
A jeszcze mniejszy jest też z nowej kolekcji Detima - Duck.

Nie wiem jak wasze dzieci, ale odkąd Pola zaczęła pewnie chodzić za cholerę nie mogę jej wsadzić do wózka- wcale go już nie używamy. Chodzimy na plac zabaw piechotą albo jej rowerkiem- wózek poszedł w odstawkę. Mam nadzieję, że jak będzie zima to się da przekonać, że może spacerować w wózku.

Moj pomimo tego ze nie chodzi ledwo siedzi w tym wozku...jak nie wyjdziemy w porze jego drzemki co z jednej strony wole bo mam w domu czas cos zrobic jak spi ale z drogiej strony jak spi na dworze to co za laba:happy2: tak jak wczoraj spal w parku sobie ze 2 godzinki a ja sobie siedzialam na laweczce i ksiazke czytalam a tak to mosze caly czas go czyms zabawiac, dawac cos do jedzenia a i tak cyrki wyprawia w tym wozku:dull:

U nas w tej chwili spacer to pójście na huśtawkę, do piaskownicy i znowu na huśtawkę i na jeszcze inną i inną- po prostu na naszej trasie jest pełno hustawek i jak Pola jakąś zauważy (a zobaczy nawet tą daleko i za krzakami:-D) to koniecznie musi się pobujać. Ponadto zrywamy kwiatki, wąchamy je i robimy a psik. Po takim spacerze w domu po obiadku zasypia natychmiast:tak::rofl2:

ja mam coneco polo i szczerze... nie polecam. jutro wysyłam po raz drugi do reklamacji. kółka od drugiego dnia zakupu straszliwie piszczą. nie pomaga oliwienie ani nic. z reklamacji wróciło, przejechał cicho jakieś 500 m i znowu to samo.

reklama
u nas to samo ostatnio - jak zauważy huśtawkę, to musi się pobujać... ale że jeszcze nie chodzi to z wózka nie ucieka :)

Do góry