reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

ja mam model travel:
BABY DESIGN TRAVEL 08 + 6XSUPERGRATIS (183872987) - Aukcje internetowe Allegro

Ogladalam bunny ale tamten nie ma zupelnie rozkladanego oparcia (dla mnei to bylo wazne zeby Julka mogla sie zdrzemnac wygodnie) Wydaje mi sie tez ze travel ma lepsza amortyzacje kolek i ma regulowana wysokosc przedniej barierki. I chyba tyle roznic. w sumie takie drobiazgi a ponad 100 zl roznicy :baffled:

reklama
Dziewczyny a ktora ma Bunny bo ja naprawde nie moge sie zdecydowac i moze bym go wziela ale sie boje czy wlasnie nie za malo to oparcie sie odchyla i wogole:confused: Nie wiem czy Ewe pzypadkiem nie masz Bunny czy tez masz ten co Basiek?

Angie ja kupiłam Travel czyli taki jak ma basiek oglądałam Bunny, jest lżejszy od travela i wydawał mi się mniejszy od innych modeli, oparcie odchyla się minimalnie (są tylko 2 możliwości: siedzącą i półsziedziąca). Mnie zależało, że jak Anii będzie się chciało spać to rozłożę jej oparcie i będzie mogła spać. Według mnie Bunny jest wózkiem takim aby wyskoczyć z dzieckiem na chwilę do sklepu bo nie ma się akurat z kim go zostawić.

Kropecka i jak sie sprawuje wózek coneco polo? Czytałam, że miałaś zamiar wkleić foto, jakbyś mogła to ja bym poprosiła:tak:

No wiec wlasnie zdecydowalam sie i zamowilam ten Karina2 bo w nim Alek bedzie sobie mogl spac i jest lekki:tak: Dzieki za pomoc!

anzk ja też miałam dylemat pomiędzy Graco a Coneco. Jak poszłam do sklepu oglądać to sprzedawca odradził mi Graco a jak spytałam dlaczego to powiedział, że dużo reklamacji mają tych wózków, Coneco nie kupiłam bo ma mniejsze kółka i barierka z przodu nie jest ruchoma. W ten sposób stałam się posiadaczem Baby Design Travel z którego jestem bardzo zadowolona.

anzk jak mam coneco ale solara i jestem zadowolona ale mam problem z kółkiem ale mysle ze poprostu miałam pecha ja polecam firme coneco bo mam i wózek i fotelik i jestem zaodwolona a ja tobie proponuje przejedz sie do zabrza tam jest hurtowani wózków dwa pietra wózków i kupis tanie j niz na alegro bo ja zaoszczeciłąm 40 zł ten sklep nazywa sie bociek i jest koło platana w zabrzu bierz męza i jedz napweno cos znajdziesz jak cos to zadz do mnie masz numer to Ci wytłumacze jak dojechac jak sie zdecydujesz

reklama
Dzięki dziewczyny!

Olenka27 chyba tak zrobię pogadam z mężem i jakby on nie wiedział gdzie to jest to zadzownię.

Dzięki Buziaki

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry