reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

reklama
A ja tak sie zarzekalam ze nie kupimy spacerowki no i przyjezdzamy dzisiaj do rodziców posiedzielismy, pogadalismy i zaczelam sie wybierac na zakupy i przypomnialam sobie ze nie wzialem z domu wozka. Tutaj tez mamy co prawda ale z adbora- ale to straszna krowa jest, zanim bym sie z nią wypakowala z bagaznika to pol dnia by zlecialo;-) no wiec moi rodzice dali mi kase i pojechalam najpierw do dzieciecego kupic wozek a potem na zakupy z Juleczką :-) Kurcze- ciesze sie jak murzyn gwożdziem. wiadomo- na dlugie spacery bede zabierala ze soba swoja inglesinke ale na takie wypady po zakupy to akurat taka spacerowka, myk myk i w bagarzniku :) i tym sposobem mamy 3 wozki:-D w dupkach nam sie przewraca. hihi. A oto nasz nabytek:

Basiek ja też mam taki wózek jak Ty tylko popielato-czerwony i jak na razie jestem z niego zadowolona, bo lekki jest i mało miejsca zajmuje i co najważniejsze sama mogę go wnieść i znieść po schodach.:-)

No b. fajny wozeczek i praktycznie w takiej samej cenie jak ten co znalazlam tylko ze 2 kg ciezszy...ale za to ma amortyzacje kol co mnie przekonuje a tamten nie wiem? Qrde nie moge sie zdecydowac:confused:

tzn co do ceny to sie nie zgodze. Za moj zaplacilam 290, w necie kosztuje ok 250-270 wiec gdyby doliczyc koszty przesylki to chyba tak duzo nie przeplacilam? Mnie zalezalo na parasolce zeby malo miejsca zajmowal. i zeczywiscie twoj jest troszke lzejszy. Bardzo fajniutki ten wozeczek ktory sobie upatrzylas angie :) pozdrowionka

reklama
A Basiek ja mowilam ze Twoj ma amortyzacje kol i to mi sie podoba a ten Karina2 co sobie upatrzylam to wlasnie nie wiem czy ma bo nie napisali:confused:

Do góry