reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

łatwo sie rozkłada a materacyk jest dosć miękki i nie czuć tak tych łączeń - ja mam ten czerwony - kupiony w sklepie za 189 zł czyli też ciut dorozej. generalnie jestem zadowolona bo to jeden z najtańszych łozeczek jakie widziałam ale tak jak pisałam marysia jeszcze w nim nie spała wiec nie wiem jak sie sprawuje w praktyce

reklama
a to nasza nowa bryka
img2526rg9.jpg

a tam mama schowała chrupki
img2527rh0.jpg

a tu juz mnie nie ma
img2542hn9.jpg

popieram gluszka slowa!!!
A my spacerówki raczej nie bedziemy kupowac. Ta nasz inglessina przerabia sie na spacerówke i jestem z niej racej zadowolona. No chyba ze jakis dodatkowy grosz "sie zarobi" to moze wtedy. Ale nie wiemy jeszcze.

No my na razie też się wstrzymujemy i nie wiem, czy nie wstrzymamy sie w ogóle z kupnem spacerówki, bo mamy Graco Quattro deluxe, który jako spacerówka jest fajny

reklama
Ja jak Kasiunka mam Graco Quattro deluxe i nie będę kupować spacerówki. Wózek który mam jest super mam nadzieję że posłuży jeszcze rodzeństwu Julki.;-)

Do góry