reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

Super Wozki Laski,ja Chyba Tez Musze Sie Rozejrzec Za Czym Bo Przecierz Mala Juz Coraz Wieksza I W Nosidle Tyle Ja Nie Bede Nosci,wiec Leki Wozek Na Wyjazdy By Sie Przydal:)bardzo Podoba Mi Sie coneco Polo Z Zielonymi Dodatkami Sliczny:-)

reklama
a jaki byscie polecily kojec? taki na wyjazdy byleby malo wazyl bo widzialam juz od 8 kg a i nawet 15 kg!!!to troche za duzo:(

Nie znam się na kojcach:baffled: My mamy łóżeczko turystyczne (kupiliśmy przed wyjazdem w góry)- jest dosyć ciężkie, tylko, że my i tak jeździmy samochodem, więc nam to nie przeszkadza:cool2:

ja też się nie znam, ale wydaje mi się że to nie jest zbyt fajny pomysł... toć to nudy siedzieć w jednym miejscu ;-) szczególnie dla takiej wędrowniczki jak Judi :-D

no ja juz dostalam wozeczek, jest super lekki, fajnie sie nim jezdzi i narazie jestem zadowolona. oczywiscie na naszych polskich drogach nieco bardziej Wiktora wytrzesie niz w poprzednim wozku :) jutro cykne zdjecia

Lilith ja mam z Haucka i jestem bardzo zadowolona .... mam go rozlozony u mamy i Olo sobie w nim spi jak jestem w pracy... tylko ten materacyk co tam byl to taka troche lipa bo jest bardzo cieniutki i ja dokupilam taki materacyk z gabki...

reklama
ooooooo Gluszku!!! idento chcialam kupic naallegro tylko tam byl ciut drozszy! i on wlansie tak malo wazy.a jaki ma materacyk? i ogolnie uwazasz ze jest fakny i latwos ie rozklada?
podoba mis ie ten zielony idealny tez do pokoju by miala:)
No i wazne ze otwierany tez bok bo z lozeczka ma juz zdjecie szczeble:)

Do góry