reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

ja mam juz zamotke z tymi wozkami i chyba kupimy Quinny buzzy z angli! za wozek jakies 300zl (u nas kolo 1500zl) tylko za przesylke kolo 250 zl :)
a jak nie to coraz bardziej wraca do laski nasz wczesniej wymarzony Tako ale tylko Voyager bo za reszte sie nie oplaca tyle wydawac:) No albo Hauck :)

reklama
Oooo, w sumie zapomniałam o najważniejszym. Cena całego zestawu 1660 zł (bez moskitiery i osłony przeciwdeszczowej na spacerówkę - 130 zł dodatkowo) Acha i nie ma parasolki - czyli musze kupić osobno i jakoś ją "doinstalować". Myślę, że do tego jakiś rabat firmy na pewno dają (W Entliczku Pentliczku jest 10 % spandardowo czyli ze wszystkim 1611 zł.

LILITH pisze:
chyba kupimy Quinny buzzy z angli! za wozek jakies 300zl (u nas kolo 1500zl) tylko za przesylke kolo 250 zl :)

dowiedz się jeszcze jakie cło zapłacisz na granicy (ta cena przesyłki czy w nią wchodzi cło?)

Viki przyznams ie ze az tak dokladnie sie nie doczytywalismy bo nie jestesmy jeszcze pewnie.Ale znajomi tak kupowali i byli zachwyceni...ja na to patrze troszke inaczej...wiem tylko ze to wyglada tak ze masz aukcje i placisz poprostu za przesylke.tak jakby ktos z allegro zamawial cos do angli :)

Chmmm, mi się wydawało że tanio. Z takich wózków to znalazłam tylko droższe. ten jest najtańszy jeśli chodzi o takie funkcje. Deltim Focus jest tańszy o 400 zł ale nie ma skrętnych kół. A Implast nie ma blokady przednich kół i też wychodzi całość koło 1600 zł. A na Bebe Confort czy Mutsy mi żal kasy - prawie 2500 zł za taki jak chce.
A może wiecie jakiej firmy byłby tańszy i miał tyle funkcji?
lilith o tym Quinny słyszałam wiele dobrego ale mi się np. nie podoba wizualnie (ale każdemu się podoba co innego). Natomiast opinie o nim słyszałam dobre.
strasznie trudno jest znaleźć taki wózek za mniej niż 1500 (przynajmniej ja nie znalazłam) - ale może mi pomożecie?

gluszek mi sie podoba ten wozek, jezeli Wam odpowiada, to to jest najwazniejsze! Lilith fajne zakupy!!!JA na takkowe chyba jednak bede musiala poczekac cierpliwie.Aha i lilith a czemu tak tanio za Quinny Buzzy?300zl?pomijam przesylke. wiem, ze sama spacerowka ponad200funtow kosztuje!chyba ze to od znajomyxh?a fotelik ok80funtow i gondolka(carry cot)100funtow i podaje link.
http://www.twoleftfeet.co.uk/2005_Quinny_Buzz_Red_Flame_.html

reklama
A ja dzisiaj widziałam "na żywo" wózek Deltim-focus i prawie jesteśmy zdecydowani na 100%. Jak na cenę za zestaw z fotelikiem 1300 nie sądzę by było coś podobnej jakości. Prowadzi się leciutko, łatwo ugina się przy nacisku kierownicy, a przy początkowej wadze dziecka myślę, że brak skrętnych kół to nie taki duży defekt. A poza tym wsród wózków za 2500 które też są super wizualnie nieźle się prezentuje-jak dla mnie nic mu nie brakuje. Babka w sklepie mówiła, że pod koniec lutego mają być jeszcze nowe kolory. My i tak pewnie po roku kupimy większą spacerówkę, bo te spacerówki które są w kompletach z gondolą nie wystarczają na długo-są mniejsze. Więc moim zdaniem, lepiej tego pierwszego wózka nie kupować zbyt drogiego, lepiej chyba zainwestować w spacerówkę jak dziecko będzie starsze.

Do góry