reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

http://www.ebay.pl/listResults?brow...Id=2984&SearchWorldWide=1&SubmitSearch=Szukaj

tutaj trzeba poszukac!!ale jest masa super wozkow!i to naprawde tanio mimo iz czesto trzeba jeszcze licytowac:)
tak samo na niemieckim ebay...moja ciocia pracuje w niemczech i tam kupila za 250 zl wozek jaki tu by kupila za ponad 1 tys!!
wiecie ja sie coraz bardziej decyduje na tego Tako chyba....bo wcale nie jest to az takie super fotelik doczepiany bo dzieciatko i tak sie ponoc budzi jaks ie przeklada:(sama nie wiem...a i mnie szkoda 2 tys bo nawet tylko nie mam:(:(
Aha ja tez kiedys marzylam o skretnej osi ale jak rozmawialam w sklepie to nam mowili ze to sie nie oplaca(zalezy gdzie sie mieszka) my mamy blisko gor itd wiec czesciej tam bysmy jezdzili a wtedy takie cos sie nie nadaje!bo to sie super prowadzi tylko po prostej nawierzchni...a u mnie jest masakra...
co do Implsta to on ma blokade cos ci sie chyba pomylilo:)

reklama
Lilith - ja też chciałam Taco Voyager - ale podłamałam się jego wagą ( 21 - 25kg) - zależy na jakiej stronie. Ja mam do windy półpiętro - 10 schodków i nie wyobrażam sobi tachać 25 kg + dziecko - to jest razem 30 kg - ciut dużo ( ale wózek super :()
Ostatnio rozglądałm się za wózkiem babyactive-Kiddy
waga około 10- 15 kg i cena do 800 zł
www.babyactive.com.pl

Mi też - oglądałam go w sklepie - super :laugh: - i co ważne nosidło ma twardą podstawę - więc można spokojnie użyć na początek - Zwróćcie uwagę na to - jak nie kupujecie gondoli - bo nie które wózki nie mają usztywnienia.
Jak kupię ten wózek - to wózek + fotelik do samochodu ( kupiłam za 130 zł) - to daje mi 930 zł - jest to kwota niższa niż jak się kupuje w komplecie. :D
A dzidzi i tak nie będę woziła po ulicy w foteliku samochodowym ( moim zdaniem jest zbyt wygiety na cały dzień jeżdżenia)

Ja osobiście bardziej gustuję we wózkach z gondolą a nie nosidłem. Jak dla mnie są one praktyczniejsze, tym bardziej że dzidziuś urodzi się na wiosnę więc przejeździ w niej całą wiosnę i lato. Dla mnie plusem jest też to że gondola jest wyżej, ja jestem dosyć wysoka i to ciągłe schylanie się do wózka z nosidłem-już widzę te bóle kręgosłupa. Wydaje mi się że te nosidła są praktyczniejsze jak dziecko rodzi się na jesień, zimę kiedy jest w nim zapinane, ale oczywiście to kwestia gustu.

a my zdecydowaliśmy się na tako. Na szczęście nie mamy do pokonania góry schodów, także waga nas nie przeraża. Czy będzie to natalia czy voyager zależne to będzie od finansów

reklama
a ktory jest drozszy?tanszy?wizualnie pierwszy jest ladniejszy.ale wyglad nie jest tak wazny jak fuznkcjonalnosc, a o tym wozku nie wiem nic, wiec sie wypowiadam jako os postronna :D

Do góry