reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

Fajne zakupki. Ja też muszę już ruszyć z kupowaniem. Na razie mam tylko 2 pary śpioszków, sweterek i skarpetki :(

Chcę więcej ;) :p

reklama
cudnespioszki3qx.jpg

wygladaja tragicznie jutro zrobie jeszcze raz...teraz wam pokaze moje ukochane:):)

w dodatku zaba sie zwiesila od zdjec:(:(

NO SUPER LILITH,ZE JEDNAK UDAŁO SIĘ,COŚ DOSTALAŚ I ZDJECIA SĄ:)))))ALE POWIEM CI,ZE GRUSZEK TO JA MIAŁAM 3:)))TA,KTÓRĄ POKAZAŁAŚ BYŁA KUPIONA U MNIE JAKO DRUGA,ALE SIĘ NIE SPRAWDZIŁA,EWA SZAŁU DOSTAWAŁA NA SAM WIDOK,A TA NIE DOŚC,ZE JEST TWARDA TA KOŃCÓWKA,DUŻA TO CIĘŻKO UTRZYMAC PRZY NOSKU,ZATKAC DRUGĄ DZIURKĘ...OGÓLNIE DLA MNI GRUSZKA TO MASAKRA...ALE MIAŁAM TEŻ TAKĄ Z PLASTIKOWĄ KOŃCÓWKĄ I NAKŁADANĄ MIĘCIUTKĄ I TEŻ TAKA ŚREDNIA I NAJLEPIEJ MI SZŁO ZE ZWYKŁA TAKĄ GRUSZKĄ Z APTEKI TYLKO OCZYWIŚCIE NAJMNIEJSZĄ:)))ALE SUPEROWE TE RZECZY:))))))

a+t ja nawet nie wiedziałam ze są w takich cenach butleki :o jestem w ciężkim szoku.
Wszystkie kupujecie takie butelki, a jak tak to ile sztuk ??? ile duzych i ile małych

Ja planuje kupic ta jedna butelke Habermana i 2 duze + 2 male zwykle. Mysle, ze przy karmieniu piersia to styknie.

a+t szklane czy poliwęglanowe???
Ostatnio się zastanawiałam nad tym karmieniu piersią, planuję karmić do 5 miesiąca bo potem trzeba do pracy wracać. Słyszałyście napewno że dziecko karmi się co trzy godziny, nawet w nocy. I do 5 miesiąca miałabym niespać i budzić się co 3 godziny żeby dziecko nakarmić??? Zaraz potem przewinąć, poczekać aż się odbije i uśpić dziecko np o trzeciej w nocy??? Ja chyba jestem jakąś wyrodną matką ale chyba nie wytrzymam takiego czegoś :( . Zastanawiałyście się nad tym ???

reklama
Nie jest tak źle. Mojego synka karmiłam 2 lata i jakoś przeżyłam. Pracowałam w domu dziecka, a dyżury tam trwały różnie (6.00 - 14.00, 14.00 - 22.00 lub 8.00 - 22.00). Miałam przerwy na karmienie i biegałam do domu. Kobiety są wytrzymałe :-)

Do góry